Kristali za mršavljenje: Saznajte kako mogu da vam pomognu da izgubite kilograme

by | 14.02.2024
Kristali za mršavljenje: Saznajte kako mogu da vam pomognu da izgubite kilograme

Da li ste znali da kristali za mršavljenje mogu da vam pomognu da smanjite kilograme? Metode su veoma jednostavne, a ovaj proces može da vam bude veoma zabavan. 

Oni koji teže da smršaju znaju koliko je teško skinuti čak i jedan kilogram telesne težine. Morate jesti ograničenu ishranu i pratiti intenzivnu sesiju vežbanja da biste videli rezultate. Ali da biste uradili sve ove stvari, potrebno je da ostanete motivisani.

Kristali za mršavljenje

Na kraju krajeva, nije lak zadatak kontrolisati svoje emocionalne žudnje. Ali, mnogi ljudi su uznemireni u procesu gubitka težine. Pokušavaju brojne stvari da ostanu fokusirani, ali ipak ne uspevaju. Kristali vam mogu pomoći da se nosite sa ovom situacijom. Evo tri kristala koja možete koristiti kada pokušavate da smršate.

Kristali za mršavljenje: Plavi apatit

Prekomerno povećanje telesne težine često je rezultat nezdravog odnosa sa hranom. Dakle, važno je da preuzmete kontrolu nad onim što jedete. Ali ovaj proces može biti emocionalno frustrirajući jer hrana ne samo da zadovoljava naše fizičke potrebe već pruža i emocionalnu udobnost.

Ako ne možete da odolite svojoj žudnji za hranom punom šećera i ugljenih hidrata, onda je ovaj kristal za vas. Plavi apatit je kamen za suzbijanje gladi. Pomaže u smanjenju žudnje za nezdravom hranom i održava vas na pravom putu.

Sodalit

Ovaj kamen ima neverovatna lekovita svojstva i prilično je efikasan kada pokušavate da skinete kilograme. Kraljevski plavi kristal pomaže da se ubrza vaš metabolizam i podstiče vas da birate zdravu hranu.

Sodalit povećava svest i smiruje vašu želju. Možete koristiti ovaj kamen da se oslobodite stresa i napetosti.

Gorski kristal

Gorski kristal pomaže osobi da napravi pravi izbor hrane. Prozirni kristal simbolizuje jasnoću i omogućava čoveku da vidi ono što je teško proceniti. Beli kvarc pojačava njihovu unutrašnju energiju i pomaže im da ostvare svoje ciljeve.

Kako koriste ovi kristali?

Postoje dva osnovna načina da uključite kristale u svoj život kada pokušavate da smršate – joga i meditacija.

Joga

Joga i kristali dobro idu zajedno. Možete koristiti kristale dok izvodite trening joge. Postavite kristal ispred svoje prostirke za mentalni mir i stabilnost.

Meditacija

Meditacija sa kristalima će vas motivisati i ostaćete fokusirani da postignete svoj cilj. Dok meditirate, možete držati kristal u ruci.

microgen / gettyimages.com