Programiranje vode: Metoda koja može da donese uspeh u svim segmentima života

by | 30.01.2024
Programiranje vode: Metoda koja može da donese uspeh u svim segmentima života

Programiranjem vode menja se njena energija i vibracija. Na taj način je moguće preneti bilo koju poruku koju želite na nivou subatomske čestice – a sve to može unaprediti život na više polja.

 

Programiranjem šaljete usredsređenu pozitivnu energiju u objekat koji se nalazi pri ruci, tako da će on emitovati istu energetsku vibraciju nazad u svoje okruženje ili u suštini, u Univerzum. Na primer, možete programirati kristal da emituje ljubavnu energiju svaki put kada neko prođe pored njega u vašoj dnevnoj sobi.

Programiranje vode: Kako se radi i koje su koristi?

Iako se može programirati bilo koji predmet, ne može se poreći činjenica da je ta voda jedan od najboljih medija za prenošenje informacija i energije u nama. Osim toga, ljudsko telo se sastoji od 70 odsto vode.

Svojstva vode omogućavaju joj da dopre do svake ćelije i subatomske čestice kako bi dostavila informacije. Dakle, promenom molekularne strukture vode upotrebom energije ili vibracija, moguće je preneti bilo koju poruku koju želite na nivou male subatomske čestice.

Programiranje vode otkrio je veoma poznati naučnik dr Masaru Emoto. Autor je najprodavanijih knjiga „Skrivene poruke u vodi“ i „Prava moć vode“.

Programiranje vode: Osnovna tehnika

Objasnićemo vam na jednosavan način kako se izvodi ova tehnika:

  • Uzmite staklenu čašu s vodom.
  • Sedite u udoban položaj.
  • Obema rukama uhvatite čašu. Što više raširite prste tako da vam se jagodice skoro dodiruju – ali ne smeju da se dodirnu.
  • Gledajte u vodu.
  • Izgovorite afirmaciju i zamišljajte cilj koji želite da ostvarite. Meditirajte s čašom u ruci 15 minuta.
  • Nakon toga popijte vodu. Dok pijte vodu u mislima izgovorite ovu rečenicu: “Ovo je sve što mi treba da postignem ________ (vaša želja).“

Unapređene varijante programiranja

1. Koristite moć reči

U svojim knjigama, dr Emoto je vizuelno dokumentovao molekularne promene u vodi u različitim situacijama koristeći fotografske tehnike. Bilo je jasno da voda lako preuzima vibracije i energiju svog okruženja, bilo da je otrovna i zagađena ili prirodno netaknuta.

Ono što je možda najviše iznenadilo je efekat vode kada su pozitivne i negativne reči otkucane na komade papira i zalepljene za njegovu posudu preko noći.

Dakle, dok držite čašu vode u ruci, umesto izgovaranja reči napišite reči na papiru i zalepite ih na posudu sa rečima okrenutim unutra tako da voda unutra može da ih “pročita”. Čuvajte ovu vodu (poklopljenu) preko noći. Ujutru popijte vodu.

2. Snaga molitve

Programiranje vode možete učiniti afirmacijama koje će zapravo biti poput molitve, koju ćete neprestano izgovarati pred čašom vode 15 minuta ili manje dok držite čašu ovde u ruci. Te molitve mogu biti namenjene vama ili bliskom osobama. Izgovarajte svoje molitve naglašeno, dok zamišljate svoj uspeh i u prošlom vremenu.

3. Isceljujuća muzika

Takođe, dok držite čašu ovde u ruci možete izabrati da puštate muziku  jer je ona zapravo vibracija. Bolest se može desiti kao rezultat disharmonije u vašim energetskim vibracijama iznutra. Ako poznajete muzičku terapiju, možete uključiti lečenje tako što puštate klasičnu muziku.

Koje su benefiti ove metode?

Lekcije o programiranju vode imaju duboke implikacije na mogućnosti:

Afirmacije ljubavi prema sebi: Možete preneti pozitivne reči, odnosno afrimacije ili misli u svaki deo svog tela pomoću programiranja vode. To može isceliti duh i telo.

Afirmacije uspeha: Možda želie da postanete vrhunski stručnjak u svojoj oblasti ili da vaš rad doživi veliki uspeh, da napredujete u karijeri.

Afirmacije zdravlja: Osim u svrhu samoizlečenja, možete pomoći i drugima sa bilo kojim postojećim zdravstvenim problemima. Važna je čista namera i dobre želje.

Burke/Triolo Productions / gettyimages.com