Deset jednostavnih koraka koji će vas približiti finansijskom obilju

by | 07.02.2024
Deset jednostavnih koraka koji će vas približiti finansijskom obilju

Za ostvarenje želje potrebno je usmeriti energiju. Otkrićemo vam kako da naučite da savladate ovu tehniku kako biste privukli finansijsko obilje – pored toga je veoma zabavno.

Ispoljavanje vaših želja i snova ponekad može da bude prava zabava. Manifestacija nečega ne zahteva uvek dugotrajan proces. Uz fokusiranu energiju na samo pet minuta, možete uskladiti svoje vibracije i privući finansijsko izobilje.

Kako da se približite finansijskom obilju?

Evo kratkog vodiča o tome kako možete učiniti nešto korisno za samo pet minuta. Dakle, kako se ostvaruju želje.

Ovi koraci mogu da vas približe finansijskom obilju

1. Postavite jasnu i konkretnu nameru

Počnite tako što ćete biti kristalno jasni u vezi sa tačnom količinom novca koju želite da manifestujete. Budite konkretni i realni u svojoj nameri. Na primer, umesto nejasne želje za „više novca“, navedite dostižan iznos kao što je: „Ja manifestujem dodatnih 500 evra da pokrijem svoje mesečne račune i troškove“.

2. Izaberite miran prostor

Izaberite miran i udoban prostor gde možete sedeti ili stajati bez ometanja. Pronađite ugao u svojoj sobi, mirno mesto u svojoj bašti ili bilo koje mesto gde možete da se fokusirate samo na proces manifestacije.

3. Duboko disanje i opuštanje

Zatvorite oči i nekoliko puta polako, duboko udahnite. Udahnite kroz nos, dopuštajući plućima da se napune vazduhom, a zatim polako izdahnite kroz usta. Osetite kako napetost i stres napuštaju vaše telo sa svakim izdahom.

4. Vizuelizacija

Zamislite živopisnu scenu u kojoj ste već dobili novac. Zamislite da u rukama držite tačan iznos novca – bilo da je u gotovini ili digitalnom obliku. Osetite teksturu novčanica, težinu novčića ili zadovoljstvo gledanjem brojeva na ekranu.

5. Pozitivne afirmacije za obilje

Ponovite afirmacije koje su u skladu sa finansijskim obiljem. Afirmacije poput „Ja sam magnet za novac“, „Novac teče do mene bez napora“ i „Privlačim obilje prilika“ su moćne izjave koje jačaju vaše uverenje u privlačenje novca.

6. Zahvalnost za prosperitet

Izrazite iskrenu zahvalnost za novac koji pokazujete, kao da je već prisutan u vašem životu. Osetite zahvalnost duboko u svom srcu za finansijske blagoslove koji su im na putu. Zahvalnost pojačava vašu pozitivnu energiju i usklađuje vas sa frekvencijom obilja.

7. Poverenje i oslobađanje

Nemojte uopšte da ramišljate o tome kako će se ostvariti vaša zamisao. Verujte da univerzum radi na usklađivanju okolnosti u vašu korist. Odbacite sve sumnje ili brige i dozvolite da se proces odvija prirodno.

8. Otvorite oči

Sada lagano otvorite oči i duboko udahnite. Osetite osećaj smirenosti i uverenja da je vaša namera pokrenuta.

9. Nosite taj osećaj tokom dana

Nosite osećaj finansijskog obilja sa sobom dok nastavljate svoj dan. Zamislite da je novac koji želite već kod vas. Zamislite sebe kako donosite mudre finansijske odluke i osećate sigurnost.

10. Budite u toku sa znakovima i prilikama

Budite otvoreni za sve znake ili prilike u vezi sa novcem koji se pojavljuju. Pratite svoju intuiciju i preduzmite nadahnute akcije koje su u skladu sa vašim finansijskim ciljevima.

ismagilov / gettyimages.com