Horoskopski znaci koji imaju najveći seksualni apetit: Da li ste i vi među njima?

by | 19.12.2023
Horoskopski znaci koji imaju najveći seksualni apetit: Da li ste i vi među njima?

Astrolozi tvrde da ovih šest horoskopskih znakova imaju najveći seksualni apetit. Saznajte šta vole u krevetu ako planirate da osvojite nekog od ovih pripadnika Zodijaka.

Seksualni nagon je prirodna pojava i oličenje zdravlja. Ali, neke osobe imaju jače izražen libido u odnosu na druge. Astrolozi tvrde da je i ovo stanje na neki način zapisano u DNK pojedinih znakova. Oni ne mogu da funkcionišu u vezi ako nisu kompatibili u krevetu s partnerom.

Znaci Zodijaka koji imaju veliki seksualni apetit

Na ovoj našoj topl-listi poređali smo znake od onih sa najvećim libidom do osnih sa nešto slabijim. Pogledajte da li se vi nalazite na ovoj listi, vaš parnter ili osoba koju planirate da osvojite.

Škorpija ima veliki seksualni apetit

Ovaj horoskopski znak je vodeći po seksualnosti, libidu i igricama u krevetu. Škorpija voli da je zaljubljena i ima veoma visoke standarde kada se radi o seksu. Ne podnose partnere koji su pasivni u krevetu ili koji su stidljivi. Škorpija se u seksu totalno predaje, a to isto zahteva i od partnera.

Ovan

Sigurno ćete se nezaboravno provesti gužvajući čaršave s ovim vatrenim znakom.  Ovan ne može da živi bez seksa – i to onog intezivnog, vatrenog. Nisu ljubitelji duge predigre jer ih to ponekada iznervira. Ovan voli da vodi ljubav na nekim neobičnim mestima.

Rak

Seks sa priroadnicima ovog znaka je veoma emotivan. Brzo se zaljube i vežu za svoje partnere. Ali, Rak ne voli da je samo on zaljubljen, a da nije siguran da li mu je ljubav uzvraćena. Tek kada to oseti, rasplamsa se njegova želja u krevetu.

Bik

Bik je neverovatan u krevetu jer imaju veoma direktan pristup tome što im ide na ruku. Seks je za njih prirodan kao i disanje i jelo. Takođe, ako tražite partnera koji uživa u oralnom zadovoljstvu, onda vam je potreban Bik!

Ribe

Ovaj zodijački znak vas može seksom vinuti do zvezda. Riba je romantična, ima već spremljen scenario u glavi i zna kako da seksualno zadovolji partnera. Ume da se potpuno posveti seksu i omogući partneru neverovatan doživljaj.

Devica

Devica je veoma otvorena po pitanju seksa. Uke da pričaja i “prljave” priče, naročito tokom predigre. Naizgled mirna i pomalo rigidna – zapravo je gospodar spavaće sobe. Sa Devicom nikada nije dosadno u seksu.

Ovo su šest zodijačkih znakova s najačim libidom. A, što se tiče Lava, Strelca, Blizanaca, Jarca, Vage i Vodoljie – seks im nikada nije baš toliki prioritet.

Vasyl Dolmatov / gettyimages.com