Venera u Škorpiji od 4. do 28. decembra 2023. godine: Saznajte kako će se odraziti na vaš ljubavni život

by | 03.12.2023
Venera u Škorpiji od 4. do 28. decembra 2023. godine

Venera u Škorpiji će prema rečima astrologa intenzivirati ljubavnu igru. Mnogi će poželeti i neko “zabranjeno voće”, a strast bi mogla da preplavi i one najhladnije propadnike horoskopa.

Škorpija je misteriozni astrološki vodeni znak pod vođstvom Marsa. Venera, kao ženstvena planeta koja dominira vodom uploviće u sazvežđe Škorpije. Potražnja za luksuzom će se povećati. Javiće se želja za novim seksualnim igricama.  Venera će doneti tajne veze i kontroverzne veze.

Venera u Škorpiji jača strast

Saznajte na koji način će se odraziti ova planetarna postavka na vaš ljubavni živpt.

Venera u Škorpiji: Kako će se odraziti na Ovna

Ovaj tranzit Venere u Škorpiji desiće se u vašoj kući misterije i transformacije, a kao rezultat – bićete veoma strastveni. Možda preispitate svoje bračne odnose. Tokom ovog vremena možda ćete poželeti raskid jer ste shvatili da ne dobijate onoliko koliko želite. Sa druge strane, pojedini pripadnici ovog znaka mogli bi se odlučiti za zajednički izbor s jednom osobom. A, ta odluka bi mogla bi biti šokatna za članove porodice.

Bik

Verovatno ćete osetiti potrebu da sebi ugodite. Trošićete novac na luksuz. Kupovaćete kozmetiku da biste izgledali privlačnije. Ukoliko niste zadovoljni u vezi, stavićete taćku i nastaviti dalje. Želećete privlačnog partnera koji će vam uzvratiti osećanja. A, ako ste u skladnoj vezi, velika je verovatoća da će se pojačti strasti i da ćete napraviti novi korak u seksulanim igrarijama.

Blizanci

Ukoliko ste slobodni, budite oprezni u izboru partnera tokom ovog tranzita Venere u Škorpiji. Zvezde vam ne savetuju da stupate u vezu s nekim ko živi u inostranstvu. Ako se povremeno viđate s nekim, malo kontolišite svoje seksualne apetite kako ne biste bili pogrešno shvaćeni. Možda bi bilo dobro i da napravite pauzu ili da raskinete. Ne treba gubiti svoje dragoceno vreme na nekog ko vam je samo povremeni ljubavnik.

Rak

Venera u Škorpiji će ovaj put usmeriti fokus na vašu petu kuću. Imaćete gala provod sa osobom koja vam se dopada.  Da ste joj ranije dali neki signal, sada biste već razmišljali o zajedničkoj budućnosti. Iako ste poprilično stidljivi u duši, ohrabrićete se i pokazati toj osobi da vam znači nešto više od prijatelja.

Venera u Škorpiji: Lav će uživati u krugu porodice

Tranzit Venere u Škorpiji dešava se u vašoj četvrtoj kući. To znači da ćete uživati u vremenu provedenom s porodicom. Možda ćete poželeti da okupljate društvo u svom domu. Ovo je odličan trenutak da se zbližite sa partnerom ukoliko su postojale neke trzavice. A, ako su u pitanju neke nepremostive stvari, razmišljaćete o razvodu. Ukoliko ste slobodni, pre ćete naći srodnu dušu preko prijatelja, nego preko društvenih mreža.

Devica

Venera u Škorpiji bi mogla da vam donese mnogo energije i inspiracije. Opuštaće vas pisanje i kuvanje. A, kada se radi o ljubavnom životu, postaćete slobodniji i maštovitiji. Nećete se libiti da odete korak dalje u krevetu e emotivnim parnerom i poželite nove ljubavne igrice. Ukoliko ste slobodni, putovanje na koje planirate da krenete moglo bi doneti i neverovatne ljubavne doživljaje.

Vaga

Bićete izuzetno harizmatični  i plenićete pažnju na svakom koraku. Naravno, flertovaćete i više nego što je to uobičajeno za vas. Želećete dobre provode i nećete žaliti novac. Uživaćete u svojoj popularnosti i sada je pravi trenutak da uđete u vezu. Ako ste u braku, parnter bi mogao da bude malo ljuomoran. Prigovaraće vam da se oseća pomalo zapostavljeno, ali vi ćete to umeti da sredite.

Škorpija

Tranzit Venere u vašem sazvežđu se dešava u vašoj prvoj kući. Vaša seksualna očekivanja biće previsoka. Uživaćete u egzotičnim mestima, posebno u stranim zemljama sa svojim supružnikom. U krevetu ćete se osećati izuzetno samouvereno. Ako ste slobodni, očekuje vas zanimlj, stvarstveni susret. Da li će prerasti u nešto više – to samo od vas zavisi.

Strelac

Za Strelca, ovaj tranzit Venere se dešava njegovoj dvanaestoj kući. Pripazite se prijatelja i njihove ljubomore. Jako vas vuće putovanje i želite što više da se povezujete s ljudima. Vaš seksualni život postaće intezivniji što će oduševiti parnera ako ste u vezi. Ukoliko ste slobodni, treba da se oslučite za jednu osobu i da joj posvetite maksimalnu pažnju.

Jarac

Vama je novac uvek na prvom mestu – ne brinite jer ćete ga imati dovoljno i tokom ovog vremena. Ukoliko ste slobodni možda ćete se zainteresovati za osobu sa kojom ste poslovno vezani. Ta osoba bi vam mogla pomoći da izađete iz svoje čaure kada je seksualni život u pitanju. Ukliko ste u vezi, uživaćete u divnim trenucima s emotivnim partnerom.

Vodolija

Srdačni odnosi sa pripadnicima suprotnog pola će vam biti od koristi. Imaćete poboljšan imidž zbog svoje harizme. To ne samo da ćete iskoristiti da popravite odnos s emotivnim pratnerom nego i na poslu. Ukoliko ste slobodni, mogla bi vam pažnju privući osoba koja vam je mentor na neki način. Možda bi posao mogao da vas još više zbliži i razbukta strasti.

Ribe

Venera u Škorpiji doneće vam sreću i hrabrost da se suočite sa bilo kojom situacijom. Vaša seksualnost će vas učiniti smelijim u zabranjenom carstvu. Ukoliko ste slobodni,  morate biti oprezni da ne budete uvučeni u kontroverze veze. Trebalo bi da pazite šta objavljujete na društvenim mrežama. Ako ste u vezi, bićete više nego ikada strastveni prema partneru.

Evheniia Vasylenko / gettyimages.com