Mlad mesec u Strelcu 12.12.2023: Ne dozvolite da vas sputava prošlost. Saznajte šta očekuje vaš znak

by | 11.12.2023
Mlad mesec u Strelcu 12.12.2023: Ne dozvolite da vas sputava prošlost. Saznajte šta očekuje vaš znak

Mlad mesec u Strelcu, koji se dešava u decembru 2023. godine, može da donese beskrajne mogućnosti za svaki horoskopski znak. Saznajte šta vas očekuje tokom ovog tranzita. 

Kada se sunce kreće kroz Strelca, postoji osećaj nade i avanture. Vreme je da se usredsredite na lični rast, a da ne dozvolite da vas prošla iskustva sputavaju. Čak i teška vremena mogu da vas mnogo nauče  zato ne dozvolite da zbog straha propustite mnoge prilike.

Mlad mesec u Strelcu: Vreme optimizma

Mlad mesec u Strelcu, koji se dešava u 12. decembra 2023. godine, može da donese beskrajne mogućnosti za svaki horoskopski znak. Označava početak novog lunarnog ciklusa. Iako se mesec ne vidi, vreme je puno mogućnosti i šansi za nove početke. To je kao da posadite seme koje bi moglo da preraste u nešto veliko u narednih šest meseci. Iskoristite ovo vreme da istražite nove ideje i proširite svoju svest.

Mlad mesec u Strelcu: Šta donosi svakom znaku zodijaka

Ovan

Razmišljajte o svojoj budnućnosti sa samopouzdanjem! Mladi mesec vas ohrabruje da isprobate nove stvari i naučite nove veštine. Ne odustajte od onog u šta verujete dok jurite svoje snove. Ovaj mladi mesec je poput vodiča – odvešće vas na veliko sudbinsko putovanje.

Bik

Ovaj mlad mesec se odnosi na promene, zapravo na deo vašeg života koji je povezan sa intenzivnim vezama. To vam govori da budete iskreni u vezi sa nečim što ste držali za sebe. Ne dozvolite da vas strah spreči da probate nešto novo. Ova promena može potrajati i pomoći vam da spoznate nešto sjajno.

Blizanci

Ako ste zaglavili razmišljajući o prošloj vezi, mlad mesec sugeriše da je vreme da je otpustite i krenete napred. Ne koristite svoju mudrost samo da biste ugodili drugima. Uskoro bi razgovor o vezama mogao ponovo da bude akruelan, posebno kada se Jupiter poveže sa pričljivim Merkurom pre nego što krene u retrogradi hod. Ovaj mesec se takođe udružuje sa severnim čvorom sudbine, gurajući vas da prevaziđete svoje granice i pokažete jedinstvene sposobnosti.

Rak

Mlad mesec u Streslcu će vam srenuti fokus na prijateljstva, učešće u zajednici i osećaj  pripadnosti. Vreme je da razmislite o tome šta vam je zaista važno u društvu. Takođe, dajte  prioritet i ličnom i profesionalnom razvoju. Pošto ste svesni obaveza na poslu, postoji šansa da prilagodite svoju dnevnu rutinu za zdraviji način života koji podržava vaše blagostanje.

Lav

Vaš pristup poslu možda nije ono što zaista želite. Mlad mesec vam donosi kreativnost i samoizražavanje. Jupiter takođe vrši jak uticaj na vaš znak. Podstiče vas da spojite strast i posao. Ovaj mesec vam daje samopouzdanje i mogućnost da ispišete novu priču. To je šansa za nove mogućnosti u liderstvu ako ste spremni za novo poglavlje.

Devica

Neke stari posmatrate iz aspekta koji nije uvek ispravan. Ovaj mlad mesec, povezan sa Jupiterom u delu vašeg života koji uključuje perspektive i uverenja, donosi nove početke u vašem ličnom životu. Izaziva vas da napustite stare priče koje vam ne pomažu da rastete. Možda će biti problema sa iskrenošću i tajnama u odnosima zbog veze ovog meseca sa Neptunom. Međutim, iskrenost može mnogo toga rešiti.

Vaga

Iako ne možete da predvidite budućnost, fokusiranje na svoje dugoročne ciljeve je korisno. Mlad mesec u Strelcu sugeriše da tražite podršku okoline. Jupiterov uticaj savetuje vođenje neophodnih, ali neprijatnih razgovora, posebno o kućnim i porodičnim stvarima. Možda postoji neizvesnost, ali držite se svoje vizije i ne dozvolite da vas ona skrene sa puta.

Škorpija

Ako vaši radni zadaci ne daju željene rezultate,  vreme je da razmislite o alternativnom planu. Trebalo bi da bolje razmislite o svojoj finansijskoj sigurnosti i sopstvenoj vrednosti. Uticaj severnog čvora vam daje samopouzdanje da se uhvatite u koštac sa novim izazovima u vezi sa vašim zdravljem i produktivnošću, čak i ako postoji neizvesnost u okruženju. Ostanite fokusirani na svoje ciljeve jer vam mogu doneti dobre stvari.

Strelac

Sa mesecom u vašem znaku, bićete puni energije i spremni ste za rast. Jupiterov uticaj na vaše zdravlje i svakodnevne rutine podstiče vas da se fokusirate na ono što je zaista važno i donosi rezultate. Vreme je da se oslobodite svih ljubavnih inhibicija i date prednost svojoj sreći, čak i ako se razlikuje od porodičnih očekivanja. Razgovor o finansijama i ličnim strukturama, poput partnerstva, sada je ključan.

Jarac

Ovaj mlad mesec donosi vam ljubav i podršku osoba koje vas okružuju. Ovaj mesec za vas aktivira isceljenje i odmor. Uz Jupiterov uticaj i vezu sa Merkurom, u redu je promeniti planove za odmor ako je potrebno. Verujte svojim instinktima i slušajte svoje telo tokom ovog vremena obnove.

Vodolija

Mlad mesec stavlja akcenat na prijateljstva. Uticaj Jupitera na vaš emotivni život i porodicu može probuditi uspomene iz prošlosti. Promene kod kuće ili u prazničnim tradicijama mogu izazvati određenu napetost, ali i da se reše neke stvari. Od vas se traži da preuzmete kontrolu i vodite u neke nove promene.

Ribe

Ovaj mlad mesec nalazi se u kući vaše karijere podstiče vas da izađete iz zone udobnosti radi rasta. To se, pre svega, odnosi na vaš javni imidž, pa se fokusirajte na svoje veštine i razgovore. Uticaj Jupitera predlaže istraživanje novih mogućnosti u vašim profesionalnim i obrazovnim krugovima. Zapamtite, imate više talenta nego što mislite!

Dzhulbee / gettyimages.com