Horoskop i veze: Tri znaka koja se nikad ne vraćaju bivšoj ljubavi

by | 23.12.2023
Horoskop i veze: Tri znaka koja se nikad ne vraćaju bivšoj ljubavi

Činjenica je da pojedine osobe čak i nakon nekoliko godina požele da se vrate bivšoj ljubavi. Međutim, ova tri horoskopska znaka to nikada neće učinite. Saznajte o kojim pripadnicima Zodijaka je reč.

 

Postoje dve vrste ljudi na ovom svetu: tip koji bi iskoristio priliku da se ponovo spoji sa svojim bivšim i oni koji ne žele ništa da imaju sa bivšom vezom. Ako spadate u drugu kategoriju, možda je vreme da proverite svoju natalnu kartu, jer možda nalazite u ovom društvu.

Oni ne žele da zakucaju na vrata bivšoj ljubavi

Ponekad je potreban karakter da bi se odolelo iskušenju i vratilo bivšoj ljubavi, čak i ako nas je na neki način povredila. Ne samo da je lakše (i mnogo manje zastrašujuće) obnoviti vezu nego pokušati izgraditi nešto novo.

Naravno, nije neuobičajeno da parovi pronađu svoj srećan kraj nakon što su proveli neko vreme odvojeno. Dakle, ako je vaš zodijački znak na ovoj listi, to ne znači da ponovno povezivanje sa starim romantičnim partnerom apsolutno ne dolazi u obzir – to samo znači da će vaš bivši morati da se potrudi da vas ponovo osvoji.

Lav se ne vraća bivšoj ljubavi

Kao strastveni vatreni znak, Lavovi uvek tačno znaju šta žele. Potreban neko ko može da prati njihove ludosti, da ih stavi u centar njihovog univerzuma i ispuni svaku njihovu želju. Dakle, osim ako bivši ne može da dokaže da je potpuno promenio svoje načine i da je spreman da uradi stvari na način Lava, vraćanje sa starim plamenom je zabranjeno za crveni znak.

Škorpija ceni lojalnost

Ako postoji jedan znak koji najviše ceni lojalnost, to je Škorpija. Dakle, ako ga je prezreo bivši, nema šanse za pomirenje sa Škorpijom. I ne računajte da ćete zaraditi njihov oproštaj, jer osvetoljubiva Škorpija može da drži ljutnju kao niko drugi.

Jarac ne gubi vreme razmišljajući o prošlosti

Kao kardinalni znak, Jarac ne gube vreme razmišljajući o prošlosti. Budući da su pripadnici ovog znaka vođeni logikom i s obe noge na zemlji, ne žele da se vrate biviš parnetima kada su već imali dovoljan razlog da raskinu.

Osim toga, Jarac se teško zaljubi i potrebno mu je mnogo vremena. Ako je olako stavio tačku na vezu to može da znači da nije bio nešto preterano zaljubljen.

Prostock-Studio / gettyimages.com