Venera u Strelcu od 29. decembra 2023: Prognoza za svaki horoskopski znak

by | 28.12.2023
Venera u Strelcu od 29. decembra 2023: Prognoza za svaki horoskopski znak

Venera u Strelcu je snažan tranzit koji će se odraziti na vaš ljubavni život. Ovo je planeta romantike, umetnosti i uživanja, a u energiji Strelca mogla bi donesti zanimljive avanture. 

Za početak, pružićemo vam uvid kako biste u potpunosti razumeli značaj ulaska Venere u Strelca. Ne samo da ćemo vam dati astrološke osnove ovog tranzita, nego i prognozu za svaki horoskopski znak.

Šta nam donosi Venera u Strelcu?

Od 29. decembra 2023. godine Venera ulazi u optimističan i nezavisan znak Strelca u kome će boraviti do 23. januara 2024. godine. Ovaj tranzit mogao bi da donese ljubavnu avanturu, bez obzira na to da li ste u vezi ili slobodni!

Priroda Venere

Venera predstavlja romantične stvari, uključujući ljubav i predanost. Ona donosi kreativnost, uživanje, to je planeta finijih stvari i svih životnih zadovoljstava. Možete se brzo i zaljubiti ili  lako prepustiti zadovoljstvima.

Osim toga, planeta u velikoj meri utiče na to kako gledamo na naše odnose. Venera se može osećati još uzbudljivije i spontanije tokom ovog vremena! Hajde da detaljnije razgovaramo o tome kako Strelac sada utiče na Veneru.

Energija Strelca

Promenljivi vatreni znak povezan sa Jupiterom i 9. astrološkom kućom ekspanzije, Strelac se bavi ličnim rastom. Kada Venera uđe u Strelca, ova planeta ljubavi postaje spontana, radoznala i željna avanture.  Prelazeći iz Škorpije u Strelca, Venera postaje razigranija i otvorenija.

Strelac voli nezavisnost. Iako ovo može delovati suprotno partnerskoj energiji Venere, lepo će se osećati dok boravi u Strelcu. Ovaj tranzit iziskuje više slobode za osobe koje su u vezi. Iskrenost i direktnost će takođe biti važne teme ovog tranzita, jer energija Strelca se odnosi na istinu!

Kako Venera ulazi u Strelca, svaki znak zodijaka može se osećati otvorenijim – prema univerzumu, odnosima, prilikama i još mnogo toga. Strelac je znak akcije i budućnosti, mogućnosti i optimizma. Kada se Venera uskladi sa ovim horoskopskim znakom, možemo istraživati ljubav otvorenog srca!

Venera u Strelcu: Prognoza za svaki znak

Šta vam planeta ljubavi i uživanja sprema? Nastavite da čitate da biste saznali kako ovaj tranzit utiče na vaš znak.

Ovan

Kada Venera uđe u ovaj znak Zodijaka, ne možete a da ne budete uzbuđeni zbog romantičnih prilika. Međutim, nemojte tražiti mogućnosti koje ne postoje. Neka vas istina pronađe tokom ovog tranzita. Vaša strast i nezavisnost treba da budu iznad svega. Ne umanjujte svoju vatru sada – tražite samo one koji vas pokreću!

Bik

Energija Bika je tako često pronicljiva. Kada Venera uđe u Strelca možda ćete se osećati nestrpljivo u poređenju sa vašom tipičnom opuštenom prirodom. Bićete impulsivniji nego što je to uobičajeno. Verujte svom srcu kada vam kaže da je kraj veze. Sa druge strane energija Strelca će vas pokrenuti da izađete iz veze koja počinje da vas sputava.

Blizanci

Ulaskom Venere u Strelca možda ćete se osećati kao dete u prodavnici slatkiša. Mnogo romantičnih prilika moglo bi vam se naći na putu. Ali, vi sada jako želite slobodu. Ovaj tranzit će vam olakšati raskrstite odnos sa ljudima ili nekim stvarima – sve ono što vas opterećuje. Uživajte u svakoj novoj vezi koju uspostavite!

Rak

Vi uglavnom više dajete nego što uzimate. Ali, Venera koja ulazi u Strelca tražiće od vas da se zauzmete za ono što zaista zaslužujete. Ne opirite se instinktima koji vas vode tokom ovog tranzita. Vaše samopouzdanje i sjaj privući će vam samo najbolje. Ali sjaj koji odišete u početku neće izgledati prirodno. Zato, prepustite se i zaljubite se!

Lav

Vi ste jedan od najodanijih znakova zodijaka. Ali, Venera koja ulazi u Strelca može da vas natera da poželite  više slobode. Možda će vaša lojalnost prema partneru oslabiti i poželećete avanturu. Zapitajte se da li svoju iskrenu i velikodušnu energiju trošite na ljude koji to zaista cene? Ako je odgovor ne, sada je vreme za traženje strastvenijih i boljih veza!

Devica

Prihvatite spontanost koju vam donosi ovaj tranzita. Strelac nosi promenljiv i prilagodljiv pristup. Ali, da li spremni na ovu energiju Strelca? Ovaj tranzit Venere se odnosi na to kako možete da istražite svoje odnose na nove, ekspanzivne načine. Možda ćete upoznati nekog novog ili produbiti svoju vezu sa partnerom. Rutina definitivno nije nešto što će vam odgovarati.

Vaga

Proveli ste prošli mesec razmišljajući o svojoj vezi. Međutim, Venera u Strelcu donosi nove potencijali. Iskoristite svoju sklonost ka ravnoteži sada više nego ikada. Lako će vam polaziti za rukom da se povežete sa drugima na intimne, romantične načine. Pazite samo koga birate da se kasnije ne biste osećali povređenim.

Škorpija

Kada Venera napusti vaš znak, očekuju vas promene. Postaćete, nekako opušteniji jer vam detalji više nisu toliko važni. Ono što je najvažnije je ono što će vas inspirisati ljubav. Razmislite ko je vredan osvajanja, sa kim se družite i smatrate da bi tu moglo da bude nešto više od prijateljstva. Upustite se u novu romansu jer vas instinkti nikada nisu izneverili.

Strelac

Toliko planeta vam idu na ruku u ovom periodu. Kada Venera uđe u vaš znak, verovatno ćete se iznutra sjajno osećati. Osim toga, sjajno se osećate i privlačite ljude. Dozvolićete sebi da vas anvanturistički duh vodi više nego što je to uobičajeno. Imajte na umu da ćete lako zavoditi i da će se te osobe brzo vezati za vas.

Jarac

Vaša ambicioznost je poznata u poslu, ali šta je s ljubavlju. Ulazak Venere u Strelca doneće vam dodatnu vatru i strast. Ali, ne samo to, nego i odrđenu dozu upuštenosti kako biste lako stupili u novu ljubavnu vezu. Samo se nemojte boriti protiv spontanosti koja je karakteristična za energiju Strelca. Ovaj revitalizirajući osećaj vam je potreban više nego ikad!

Vodolija

Romantika je možda očiglednija nego što očekujete. Dok Strelac predstavlja daleka putovanja, vaše najdublje veze mogu biti mnogo bliže kući. Obratite pažnju na svoje postojeće odnose, prijateljstva i još mnogo toga tokom ovog Venerinog tranzita. Da li postoje ljudi za koje se osećate posebno privučeni? Verujte ovom impulsu i budite iskreni prema sebi!

Ribe

Dok Venera ulazi u Strelca, vaša prilagodljivost u ljubavi biće vaša najveća snaga. Iako se možda osećate umorno, nemojte prestati da stvarate nove veze i iskoristite sve prilike koje vam se pružaju. Neka vaše velikodušno srce sada zablista. Neka vas nosi talas optimizma Strelca i uživajte u tome.

AlexRaths / gettyimages.com