Jupiter kreće direktno 30. decembra 2023: Ova tri horoskopska znaka biće najsrećniji!

by | 29.12.2023
Jupiter kreće direktno 30. decembra 2023: Ova tri horoskopska znaka biće najsrećniji!

Jupiter kreće direktno 30. decembra 2023. Saznajte šta vam sprema i kakve promene vam donosi. Donosi veliku sreću pojedinim horoskopskim znacima. Saznajte da li ste vi među njima.

Ne samo da ćemo proći kroz sve što treba da znate o Jupiterovom uticaju, već ćemo takođe razgovarati o tome kako prelazak ove planete iz retrogradnog u direktan hod utiče na svaki horoskopski znak. Neki možda čak osećaju Jupiterov srećni uticaj više od drugih – hajde da zaronimo i otkrijemo ko bi sada mogao najviše da oseća ovaj tranzit.

Jupiter kreće direktno 30. decembra 2023

Jupiter je retrogradan od početka septembra 2023. Iako nije napuštao horoskopski znak Bika, ovo vreme retrogradnosti je bilo obeleženo oprezom, kašnjenjem u ličnom rastu i opštim osećajem za razmišljanje. Krećući se kroz sazvežđe Bika, Jupiter nas usmerava da se fokusriamo na ono što zaista cenimo.

Jupiter je planeta koja predstavlja sreću, obilje, ekspanziju i rast svih vrsta. Kada je u Biku, Jupiter preuzima strpljivu, fokusiranu energiju ovog horoskopskog znaka. Bikovi su fiksni zemaljski znakovi kojima vlada Venera i povezani su sa 2. astrološkom kućom poseda i kontrole. Ništa što Bik radi nije spontano ili užurbano. Bik zna kako da preduzme odmerene korake ka opipljivim, fizičkim ciljevima. Međutim, on takođe zna kako da se odmori nakon napornog radnog dana!

Direktan hod Jupitera iz Bika znači da će svaki znak Zodijaka osetiti potencijal za rast i širenje na praktičan, fizički način. Ovo može značiti novac ili bogatstvo (posebno imajući u vidu da je Jupiter planeta sreće), ili može značiti lični rast. Jupiter u ovom tranzitu donosi jasnoću i strpljenje da sagledamo svoje ciljeve.

Jupiter kreće direktno 30. decembra 2023: Evo šta donosi svakom znaku

Kako ovaj tranzit utiče na svaki znak. Neki znakovi Zodijaka mogli bi dosegnuti sreću već na početku tranzita. Saznajte šta donosi vašem znaku:

Ovan

Mudro ste iskoristili retrogradni tranzit Jupitera. Kada krene direktnim hodom, osetićete finansijske prednosti. Ako ste proteklih nekoliko meseci razmišljali o svojim potrošačkim navikama, Jupiterov vam sada donosi i više mogućnosti jer ćete imati više sredstava. Ali, to nije sve – naučiće vas da mudro postupate s novcem.

Bik

Vi ste jedan od srećnika tokom ovog tranzita, iako vaš oprez i sumnja u početku još uvek mogu prevladati. Verujte temeljima koje ste izgradili, posebno u vezi sa slikom o sebi i svojim sposobnostima. Možete i treba da ostvarite sve što sanjate o ovom tranzitu – zvezde su vam nakolenjene!

Blizanci

Možda će vam trebati ovaj Jupiterov tranzit da biste osvetli vašu unutrašnjost. Na sreću, osvetliće oblasti o kojima ste toliko razmišljali poslednjih nekoliko meseci. Iako vas preterano uživanje i odlaganje i dalje mogu mučiti, ovaj tranzit će vam pomoći da otkrijete svoje skrivene aspekte, stvari koje su vam zaista potrebne da poboljšate svoju budućnost!

Rak

Retrogradno Jupiterovo vreme možda vas je navelo da gledate unutra, dovodeći u pitanje svoj lični rast i ono što dugujete drugima. Međutim, u ovom Jupiterovom tranzitu shvatićete da vaše najveće mogućnosti za rast leže u prijateljskim vezama koje imate. Vreme je da uspostavite još čvršće veze.

Lav

Direktno kretanje Jupitera omogućiće vam jasnije vidite način da ostvarite svoje ambicije, čak i one za koje smatrate nemogućim. Međutim, način na koji ostvarujete svoje uzvišene ciljeve neće biti način na koji se obično bavite stvarima. Verujte u svoju beskrajnu snagu i uložite posao. Nikad ne znate ko vas može zapaziti!

Devica

Sreća je vaša sve dok verujete svojim instinktima. Ovaj tranzit vam donosi više samopouzdanja, ali u radoznalost. Nemojte se plašiti da prilagodite svoju fino podešenu rutinu na neke nove stvari jer vam donose više mogućnosti, ljudi, mesta, veština. Jupiter vam sve to daje, sve dok ste voljni da to uzmete!

Vaga

Kada Jupiter krene direktno fokusiraćete se na to kako ulažete svoje vreme, novac, ljubav i energiju. Biće vam krsitalno jasno kako i na koga treba da trošite svoje resurse. Nemojte se plašiti da prvo sledite sopstvene potrebe – ne treba da se obazirete na mišljenja drugih.

Škorpija

Iako vas je Jupiterova retrogradnost možda navela da dovedete u pitanje bilo koje partnerstvo koje imate, njegov direktan hod će vas podstaći da produbite ove veze. Znate kako da postignete intimnost, napredak i rast kroz druge sada više nego ikada!

Strelac

Jupiter je vladar Strelca, ali njegove nedavne lekcije su vam možda bile pomalo nejasne. Možda ste razmišljali o tome kako vam svakodnevni, rutinski rast može koristiti više nego jednom u životu mogućnosti. Direktno kretanje Jupitera će vas podsetiti da možete i da ćete imati sve – sve dok zadovoljite vaše lične potrebe i ne sputavate se u tome.

Jarac

Iako to možda niste osetili, Jupiter je u poslednje vreme na vašoj strani. Vi ste poslednji srećni znak kome je Jupiter naklonjen jer vam donosi lakoću, razigranost i kreativne mogućnosti. Međutim, toliko ste često fokusirani na ograničenja i posao da zaboravljate da se zabavite. Vreme je da se malo opustite. Možda ćete postići čak i više nego što možete zamisliti!

Vodolija

Da li ste se povukli u sebe tokom retrogradnog Jupitera? Činjenica je da to nije karakteristično za vas da se povlačite. Sada je vreme da se ponovo povežete sa spoljnim svetom. Naučili ste mnogo o sebi tokom ovih kontemplativnih, usamljenih meseci. Vratite se u stvarnost i prepustite se onima koje volite!

Ribe

Uticaj Jupitera na vas biće još veći kada krene direktnim hodom. Iako ćete možda biti u iskušenju da iskoristite svaku priliku koja vam se nalazi na putu, budite sigurni da se ne preterujete. Ove teme preterane ekspanzije će obeležiti svaki aspekt vašeg života. Usredsredite se na stvari zbog kojih se osećate saosećajnijim i ispunjenijim!

Tijana87 / gettyimages.com