Feng šui kristali koji privlače ljubav i leče slomljeno srce

by | 01.12.2023
Feng šui kristali koji privlače ljubav i leče slomljeno srce

Prema feng šui filozofiji kristali koji privlače ljubav su veoma delotvorni. Važno je samo postaviti ih na pravo mesto i svedočiti čudesnoj transformaciji emotivnog života. 

Transformacije spavaće može biti ključ uspeha ako ste usamljeni i tražite srodnu dušu. Takođe, oni vam mogu pomoći ako ste doživeli “ljubavni brodolom” i tražite način da iscelite slomljeno srce. Pogledajmo koji to kristali mogu da pomognu.

Kristali koji privlače ljubav

Feng šui za ljubav nije laka igra. Ovde vam donosimo nekoliko predloga i to ne znači da morate posuti ove kamenčiće po celoj sobi. I samo jedan kamen postavljen na pravom mestu može da učini čuda za vaš emotivni život.

Kristali koji privlače ljubav: Otkrijte gde se postavljaju

Ukoliko vam je teško da se odlučite gde koji kristal treba da postavite, oslonite se na intuiciju jer je ona nepogrešiva. Ovo je spisak poluragog i dragog kamenja koji se preporučuje kao feng šui “lek” za ljubav.

Ružičasti kvarc pored  uzglavlja

Ružičasti kvarc se može koristiti na više načina za privlačenje vaše srodne duše. Smatra se da ako se drži pored uzglavlja pruža sigurnost, snaži srčanu čakru i privlači ljubav.  Veruje se da će privuću u vaš krevet srodnu dušu. Takođe, ovaj ružičasti kvarc možete da nosite kao privezak na dužem lančiću – tako da je što bliže srcu.

Smaragd ispod jastuka

Još jedan odličan način da privučete ljubav u svoj život je smaragd. Doduše, jeste malo skuplja investicija, ali je dovoljan i koma veličine zdrna bibera. Ako se drži ispod jastuka ne samo da će vas štitit od loše energije nego i napuniti vibracijama koje privlače ljubav. Partner kojeg ćete privući smaragdom je upravo ono što tražite jer ćete se međusobno nadopunjavati.

Ružičasti turmalin ispod kreveta

Još jedan romantični kamen ljubavi, ružičasti turmalin. On može da vam pomogne da privučete ljubav, ali i da zaštitite trenutnu kada ste u veti. Ovaj kamen se nekada koristio ko važan sastojak u spravljanu ljubavnih napitaka. Feng šui stručnjaci tvrde da jednostavno možete da ga držite i ispod kreveta i uradiće posao.

Mesečev kamen na zidu naspram kreveta

Mesečev kamen ima nežnu energiju i takođe je pogodan za jačanje srčane čakre. On je naročito moćan lek za slomljeno srce. Treba da ga držite na zidu naspram kreveta. Ubrzo će vam pomoći da privučete ljubav u svoj život i da se osećate voljeno.

Držite granat iznad kreveta

Da li se osećate kao da je plamen strasti nestao iz vaše veze? U om slučaju postavite poludragi kamen granat iznad svog kreveta da biste otključali tajne moći strasti. Granat, kada je postavljen iznad kreveta, štiti i daje energiju vašoj seksualnosti. Odličan za parove, granat će ojačati libido.

Lapis lazuli na noćnom ormariću

Lapis lazuli je upečatljiv kamen koji ima potencijal da ojača ili privuče ljubav. On je tako možan da može da vam pomogne da za kratko vreme pronađete srdonu dušu. Pored toga što treba da ga držite na noćnom prmariću, lapis lazuli možete da ga nosite i u džepu ili tašnici kada pođete na prvi sastanak.

nspimages / gettyimages.com