Ovi efikasni feng šui saveti za vaš dom će vam pomoći da začinite svoj ljubavni život

by | 31.03.2024
Ovi efikasni feng šui saveti za vaš dom će vam pomoći da začinite svoj ljubavni život

Feng šui je stara kineska praksa koja ima za cilj da uskladi naš životni prostor i učini naš život boljim. Saznajte kako može da vam ljubavni život bude srećniji.

 

Pronalaženje ljubavi nije lak zadatak, jer je komplikovan i zbunjujući. Ljubav može biti tobogan emocija, u rasponu od ljubavi i sreće do neslaganja i sukoba. Iako su takvi usponi i padovi prirodni, problemi nastaju kada veza para postane samo paket tuge i svađa, što dovodi do teške emocionalne nevolje, uključujući depresiju i napade panike.

Feng šui za ljubavni život

Feng šui je stara kineska praksa koja ima za cilj da uskladi naš životni prostor i učini naš život boljim. Iako je važno da uložite napore u svoju vezu da je poboljšate, feng šui saveti pomažu pojedincima da naprave korak napred na svom putu.

6 saveta za bolji ljubavni život

Dakle, evo feng šui saveta koji se mogu pozabaviti vašim ljubavnim i bračnim problemima i pomoći vam da ponovo uspostavite vezu koju ste negovali ranije. Takođe, pomaže pojedincima da prodube svoju vezu.

1. Balansiranje jin i jang energija

Ovo je jedan od osnovnih principa feng šuija koji ima za cilj harmonizaciju životnog prostora balansiranjem ženske (jin) i muške (jang) energije. U kontekstu ljubavi, uspostavljanje ravnoteže između ove dve energije je od suštinskog značaja, što se može postići uključivanjem nežnih i mekih boja, zajedno sa nekim romantičnim osvetljenjem za jin i za jang, dodavanjem elemenata koji mogu podstaći strast i uzbuđenje.

2. Očistite nered

Svaki stil života naglašava važnost održavanja čistoće jer nered može blokirati protok pozitivne energije, čineći izazovom postizanje harmonije u životu. Počnite tako što ćete očistiti svoj dom, posebno područja koja su povezana sa odnosima, kao što su spavaća soba i ugao za odnose (jugozapadni deo vašeg doma).

3. Uključite elemente ljubavi

U feng šuiju postoje određeni elementi koji se uočljivo koriste za pozivanje ljubavi. Veruje da elementi zemlje i vatre poboljšavaju odnose. Stvorite toplo i udobno okruženje dodavanjem boja poput bež ili blatno zelene i paljenjem sveća.

4. Aktivirajte ugao za odnose

Jugozapadni ugao vašeg doma se u feng đuiju smatra kutom za odnose. Da biste aktivirali ovu oblast, koristite simbolične predstave ljubavi, kao što su parovi predmeta, umetnička dela koja prikazuju parove ili predmeti u nijansama ružičaste ili crvene.

5. Koristite feng šui kristale

Veruje se da dodavanje feng šui kristala kao što je ružičasti kvarc podstiče odnose. Ovaj ružičasti kristal je povezan sa ljubavlju, saosećanjem i emocionalnim isceljenjem. Veruje se da pomaže privlačenju ljubavi i poboljšanju odnosa.

6. Optimizujte spavaću sobu

Spavaća soba je sveti prostor za parove, a feng šui ima specifične preporuke za optimizaciju ove oblasti. Izbegavajte postavljanje kreveta ispod prozora ili prema ogledalu, jer se veruje da ovi aranžmani ometaju protok energije i stvaraju napetost.

Maya23K / gettyimages.com