Pet moćnih feng šui saveta za samce koji žele da privuku ljubav

by | 31.12.2023
Pet moćnih feng šui saveta za samce koji žele da privuku ljubav

Ove feng šui preporuke namenjene su svim usamljenim osobama jer će im pomoći  da privuku ljubav. Princip je jednostavan – treba samo da praktikuju neke od osvih saveta.

Da li ste znali da feng šui može privući ljubav u vaš život? Da, ova poznata kineska praksa ima lek za sve. Sa njegovim jednostavnim, ali efikasnim principima, možete pokrenuti život u kojem imate partnera koji vas voli.

Metode koje će samcima pomoda privuku ljubav

Osim toga, zar ne bi bilo lepo da narednu godinu provedete sa emotivnim partnerom. Dakle, pogledajte naše moćne feng šui savete da privučete ljubav i živite svoju bajku iz snova!

Drvo od ružičastog kvarca pomoći će samcima da privuku ljubav

Kristali ružičastog kvarca mogu da privuku ljubav, ali i da pomogne da se reše  problemi u vezi. Ako želite da započnete svoju bajku, onda morate nabaviti drvo želja od ružičastog kvarca. Naime, ono će vam pomoći prvo da zavolite sebe. To je prvi korak ka prihvatanju ljubavi u svom životu. Onda dolazi sledeći korak kada ćete svojom energijom privući pravu osobu.

Unesite u dom ružičastu ili crvenu boju

Još jedan feng šui savet je da u svoju kuću treba da unesete divne nijanse ružičaste i crvene. Nabavite ružičasto cveće ili crvene jastuke da ukrasite svoj dom gde ćete vi i vaš budući partner boraviti. Možete otići i korak dalje, pa na primer da ubacite sofu u ovim bojama.

Neka stvari budu u paru

Da, dobro ste pročitali – što više stvari u paru to bolje. Na ovaj način izražavate svoje želje da imate partnera. Na primer, krevet za dve osobe, dva peškira, dve četkice za zube, dva para papuča i još mnogo toga.

Napravite prostor za svog partnera

Ako želite da privučete partnera, onda bi trebalo da napravite prostor za njega u svom prebivalištu. Ne opremajte svoj dom jer ćete uvek biti sami. Napravite taj dodatni ormar, nabavite bočni sto ili set za šolju i imajte veliki krevet. Kroz ovo ćete poslati jasnu poruku univerzumu.

Uredan i harminičan dom

Čišćenje je jedan od najvažnijih stavki u feng šuiju. Organizovana osoba i dom mogu samo da dovedu do ispunjenog ljubavnog života. Izbacite sve stvari koje imate iz prošlih veza, uredite svoju sobu, nabavite mirisne sveće i živite organizovano i mirno.

baza178 / gettyimages.com