Tri zodijačka znaka koja će uploviti u novu vezu do kraja 2023. godine!

by | 17.12.2023
Tri zodijačka znaka koja će uploviti u novu vezu do kraja 2023. godine!

Astrolozi predviđaju da bi ova tri horoskopska znaka  mogla da uplove uplove u novu vezu od polovine decembra. Oni zrače posebnom energijom i otvara im se polje ljubavi. 

Iako je važno da tražite ono što želite od života, ponekad vas energija koju tražite ipak pronađe. Za one koji su u poslednje vreme žudeli za malo romantike, stižu dobe vesti.

Znaci Zodijaka koji će uploviti u novu vezu

Ova tri horoskopska znaka od polovine decembra 2023. privlače ozbiljnu ljubavnu energiju. Ako ste slobodni, ovo je sjajan trenutak da se prepustite vođstvu zvezda. Samo se prepustite toj prelepoj energiji.

Horoskopski znaci koji će započeti novu vezu:

Lav

Vi ste jedan od najromantičnijih znakova horoskopa. Šteta je što većina vaše energije ide ka partneru, ponekad bez reciprociteta. Vi ste otvoreni i ne bežite od romantike i ljubavi, čak i kada vas razočara. Ali, od polovine decembra zvezde su vam naklonjene.

Konačno će vas neko obasipati ljubavlju i pažnjom. Uplovite u novu romansu jer vi to zaslužujete. Nema potrbe da budete pokretač akcije, samo se prepustite i stvari će teći svojim tokom.

Škorpija

Volite romantičnu vezu, ali ona najčešće klizi ka seksualnoj naklonosti umesto da ostane u carstvu ljubavi i romantike. Na kraju krajeva, Škorpija je jedan od najseksipilnijih znakova Zodijaka, delimično zahvaljujući njihovoj misterioznoj, strastvenoj energiji.

Ali, u poslednje vreme i vama nedostaje malo više romantične strane. Od polovine meseca privlačite ljubav u svoj život, i to onu lepu, nežnu i romantičnu. To će vam pobuditi emocije, stvoriti prelep osećaj u celom biću. Prepustite se toj energiji i doneće vam osobu o kojoj ste maštali. .

Ribe

Vaša sanjarenja – ili oni magični trenuci neposredno pre nego što zaspite – često su ispunjeni fantazijama o ljubavi i romantici. To je vrsta života za kojom žudite. Srećom, energija koju puštate u svet pomoći će da se te želje manifestuju u stvarnom životu.

Od polovine decembra pratite signal koji vas zove ka epskoj romansi. Sve dok nosite tu želju u srcu i celom biću ta energija će vas voditi. I zapamtite: Ponekad ne trena tražiti neka logička objašnjenja za neke stvari. Postoji neka sila koja će vas voditi kroz polje ljubavi. Nemojte joj se opirati.

Vasyl Dolmatov / gettyimages.com