TAJNA MADONINE VITKE LINIJE

by | 18.08.2022

Pevačica ima 64 godine, a savršenu formu održava zahvaljujući dijeti 30:30:40 i treninzima

 

Popularna pevačica Madona je nedavno napunila 64 godine! Ne krije ih, već, sudeći po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, uživa u njima.

 Trenutno je na Siciliji, gde je, kako prenosi Dejli mejl sa sinom Rokom proslavila njegov 21. rođendan.

Madona je često na udaru kritičara zbog estetskih intervencija koje je imala na licu, ali na figuri i formi niko ne može da joj prigovori.

Ona je godinama na specijalnom režimu ishrane koji je za nju napravio njen lični trener i nutricionista, a naporno i vežba.

Dijeta koju praktikuje ova pevačica nije nepoznata i za sedam dana je moguće izgubiti tek jedan kilogram, ali je najzdravija varijanta sa kojom se kilaža neće vratiti brzo. Značajniji rezultati će se primetiti tek posle mesec dana.

Osnovno pravilo je da se unose masti, proteini i ugljeni hidrati u odnosu 30:30:40. Dozvoljeni su ugljeni hidrati iz povrća, voća, integralnih žitarica, a ne iz belog hleba, pirinča, šećera i testenina.

Prema preporuci ličnog trenera, Madona vežba sat vremena tri puta nedeljno. Idealan trening se sastoji od pola sata kardio programa, 20 minuta vežbi snage i vežbi za oblikovanje i deset minuta istezanja.

Masti su obavezne, jer smanjuju osećaj gladi, stimulišu rad mozga i daju osećaj zadovoljstva, a proteine treba uzimati iz morskih plodova, junetine i piletine.

Primer jelovnika

Doručak: tost sa dva belanceta i jednim jajetom, jabuka, pomorandža ili kruška

Ručak: pileća ili ćureća prsa u sendviču sa hlebom od integralnih žitarica i malo majoneza

Večera: jedna porcija proteina (riba, pileća prsa ili junetina), mnogo povrća, mala porcija testenine od integralnih žitarica i pola malog pečenog krompira.

Tagovi: