Kako da privučete novac i bogatstvo: Sledite ovih šest koraka do cilja

by | 19.04.2024
Kako da privučete novac i bogatstvo: Sledite ovih šest koraka do cilja

Da li ste ikada poželeli da možete da manifestujete više finansijskog obilja u svom životu? Da li vas opterećuju strahovi od nemaštine? Ako jeste, niste sami. Pokazaćemo vam kako da privučete novac.

Srećom, postoje dokazane tehnike koje možete koristiti za trenutno privlačenje bogatstva i novca. Kada se redovno praktikuju, ove jednostavne vežbe pomeraju vaš način razmišljanja na izobilje, a ne na nedostatak. Takođe vas podstiču da preduzmete usklađene akcije prema vašim finansijskim ciljevima.

Kako da privučete novac i bogatstvo?

Sledite ove naše tegnike i kako predviđaju stručnjaci, mogli biste da ostavirite uspeh već za dvanaest meseci. Važno je da verujete u ovo što radite. Dakle, ovo je šest koraka koji će vam pomoći da lakše ostvarite svoje ciljeve:

Prvi korak: Fokusirajte se na obilje da privučete novac

Nemoguće je privući novac iz razmišljanja o oskudici. Ako razmišljate da nemate dovoljno vremena, novca, mogućnosti, itd. Univerzum vam vraća ovaj mentalitet nedostatka.

Prebacite svoj unutrašnji dijalog na dijalog mogućnosti i obilja. Zapamtite da uvek ima dovoljno novca i vremena za sve što je važno. Zapišite 5 stvari na kojima ste finansijski zahvalni, koliko god male. Možda ste dobili neočekivani povrat novca ili pronašli 1000 dinara. Redovno uvažavanje gradi energiju za manifestaciju.

Drugi korak: Promenite scenario

Vaše uobičajene misli određuju vašu finansijsku stvarnost. Kada mislite na nedostatak i nedovoljnost, to je ono što privlačite. Promenite scenario!

Pratite svoj razgovor sa sobom. Da li ponavljate brige o novcu? “Nikada neću izaći iz ove finansijske rupe!” Kad god vam se vrzmaju ovakve misli, odmah ih zamenite sa novim: „Sada privlačim finansijsku slobodu i obilje!“ Izgovarajte afirmacije novca naglas. Reči imaju kreativnu moć, pa svoju vešto usavršite.

Treći korak: Trošite u skladu sa svojim vrednostima

Procenite da li je vaša potrošnja u skladu sa onim što je najvažnije. Na primer, ako je porodica važna, a vi jedete vani 5 puta nedeljno – menjajte strategiju. Kuvajte više obroka zajedno kod kuće. Ne samo da ćete uštedeti novac, već ćete uložiti u značajno vreme sa voljenim osobama.

Kao što Toni Robins kaže: „Tamo gde fokus ide, energija teče. Kada usmeravate finansije ka vrednostima, vi ih energizirate i uvećavate. Ovo privlači bogatstvo na svim nivoima: finansijskom, relacijskom, duhovnom itd.

Četvrti korak: Suočite se sa činjenicama

Izbegavajte da rasipate novac. Prosperitet čeka one koji su dovoljno hrabri da pošteno procene svoje finansije. Suočite se sa činjenicama tako što ćete direktno sagledati svoje račune, dugove, ušteđevinu, troškove itd. Nemojte se skrivati ni od čega od toga, koliko god to teško izgledalo na početku.

Zatim napravite realan plan. Navedite korake koji se mogu preduzeti da biste isplatili kartice, ostvarili uštede, povećali zaradu, itd. Ostvarivanje ovih novčanih ciljeva gradi energiju za promene. A univerzum vas susreće na pola puta kada se prvi pomerite.

Peti korak: Pomirišite novac

Ova neobična vežba aktivira vaša čula da se bukvalno „probude“ za prosperitet oko vas. Dvaput dnevno snažno trljajte novčanice u rukama 30 sekundi. Stavite dlanove pored nosa i duboko udahnite miris nekoliko puta. Ono što možete primetiti je metalni miris sličan novčićima ili gotovini.

Ova senzorna tehnika utiskuje mirisnu vezu između vaših ruku i novca. Dakle, dok nakon toga trljate ruke, vaša podsvest se povezuje sa bogatstvom i prilikama. Studije pokazuju da ovo može reprogramirati verovanja i ponašanje na neurološkom nivou kako bi privuklo finansije.

Šesti korak: Izbegnite strah od uspeha

Možda svesno želite novac, ali nesvesno verujete da ga ne zaslužujete. Ovaj samosabotirajući obrazac potiče od straha od uspeha. „Ako postanem previše napredan, više neću biti duhovan/pomagati drugima. “Bogatstvo je jednako pohlepi.”

Ispitajte sve osnovne brige oko traženja punog obilja, a zatim osporite njihovu valjanost. Ne dozvolite da iracionalne anksioznosti ograniče vaš potencijal zarade i uživanje u životu!

Istina? Finansijska sloboda vam omogućava da još više doprinesete stvarima i ljudima do kojih vam je stalo! Prosperitet takođe podstiče sreću, zdravlje i blagostanje, potvrđuju istraživanja.

Viktor_Gladkov / gettyimages.com