Duhovno isceljenje crvenom ružom: Donosi energiju i leči srčanu čakru

by | 09.05.2024
Duhovno isceljenje crvenom ružom: Donosi energiju i leči srčanu čakru

Tajanstven, lep i zavodljiv cvet je cenjen vekovima. Pored toga što je simbol ljubavi, ovaj cvet je mnogo više od toga. Da li ste ikada čuli za isceljenje crvenom ružom? Čitajte dalje da biste saznali više.

Ruža je drvenasta višegodišnja cvetna biljka iz roda Rosa. Postoji preko tri stotine vrsta ruža i mnogo više njih koji se uzgajaju. Boje ruže mogu se kretati od bele preko žute do crvene.

Većina vrsta je poreklom iz Azije, a manji broj je poreklom iz Evrope, Severne Amerike i severozapadne Afrike. Ruže imaju kulturni značaj u mnogim različitim društvima. Široko se uzgajaju zbog svoje lepote i mirisa.

Isclite život crvenom ružom

Ime ruža potiče od latinskog rosa. Možda je pozajmljeno iz oskanskog, grčkog ili staropersijskog. Zbirni plod ruže je bobičasta struktura koja se zove šipak, čiji plodovi su bogati vitaminom C. Sveti broj ruže je 166. Ukoliko želite da se vam ruža pomogne u isceljenju važno je da je uvek pored vasa bilo da se radi o dvorištu, terasi ili vazi.

Duhovno isceljenje crvenom ružom

Crvena ruža je korisna u duhovnom isceljenju kada želite više strasti u vezi. Ove ruže su postale povezane sa Devicom Marijom u hrišćanstvu i potragom za božanskom ljubavlju u sufizmu. Imati crvenu ružu u blizini dok idete na duhovno putovanje može vas utešiti i povećati strast u vašem životu.

Međutim, crvene ruže su korisne za emocionalno isceljenje donoseći osećanja ljubavi. Ova ljubav treba da raste i raste u vašem životu. To može biti ljubav prema drugima, kao što su prijatelji, porodica, romantični partner ili ljubav prema sebi. Ruže donose emocionalno isceljenje povećavajući ljubav u bilo kojoj oblasti vašeg života koju odaberete.

Crvena ruža za lečenje čakri

Crvena ruža je povezana sa korenskom čakrom. Korenska čakra je prva čakra ponekad poznata kao bazna čakra, crvena čakra ili Muladhara. Nalazi se u dnu kičme i kontroliše kinestetičku energiju za osećaj i kretanje. To je osnova fizičke energije i duhovne energije za telo.

Kada je korenska čakra van ravnoteže, simptomi će se manifestovati kao letargija, osećaj potištenosti, nizak nivo aktivnosti, nizak entuzijazam i potreba za stalnom stimulacijom. Takođe možete osetiti bol u donjem delu leđa, bol u nogama ili imate problema sa imunološkim sistemom.

Energija crvene ruže

Crvena je boja je vatre, energije i strasti. Donosi odlučnost i unutrašnju snagu. To inspiriše hrabrost i da budete neustrašivi. Crvena je takođe energija boje ljubavi i života. To nas motiviše. To je boja vatre i krvi. Emocionalno je intenzivan i utiče na ljude tako što nam podiže krvni pritisak i ubrzava metabolizam.

Wieland Teixeira/ gettyimages.com