BOLOVI U ZGLOBOVIMA PRESTALI. OSEĆAM SE ELASTIČNIJE, MISLI SU MI BISTRIJE

by | 10.11.2020

Uz Liposomalni kurkumin Damir Orovac, programer iz Beograda, uspeo je da se oslobodi hronične tegobe ali i da se psihički mnogo bolje oseća

 

Damir Orovac, programer iz Beograda, po sopstvenom priznanju želi da zaobiđe lečenje zvaničnom medicinom, kad god može.
– Zašto imam otpor? Pre desetak godina bolovao sam od anksioznosti, uletao u napade panike, a u to vreme se nije mnogo o tome govorilo. Otišao sam kod lekara da proverim srce i druge organe i sve je bilo u redu. Onda sam počeo da pijem antidepresive i rivotril. Ni dan-danas ne mogu da ih se oslobodim, iako pijem samo četvrtinu rivotrila i polovina kseroksata. Psihijatri me ubeđuju da treba da nastavim da ih pijem, da se osećam dobro baš zahvaljujući njima. Ipak, neki od njih uputili su me u biljne preparate, reiki… Tako sam prvo počeo da pijem resveratrol jer sam saznao da fantastično čisti krvne sudove. To mi je neophodno jer sedim na poslu po osam, deset ili šesnaest sati dnevno. Ponekad dođem kući i nastavim da radim. Način ishrane mi nije uvek zdrav i zato moram sebi da pomognem – ističe naš sagovornik.
Zbog specifičnog i stalno istog položaja pri radu, Damir Orovac ima problem sa bolovima u zglobovima koji reaguju na svaku promenu vremena.
Teksto o iskustvu Damira Orovca pročitajte u novom broju časopisa Magično bilje