UPRKOS JAKIM CITOSTATICIMA, BEZ NUSPOJAVA UZ AHCC

by | 13.07.2022

Ana Rakić iz Sremske Mitrovice, posle dvanaest godina od operacije raka grlića materice, ponovo se suočila sa teškom dijagnozom – metastazama na jajniku, jajovodu i materici

  

Kada je imala samo dvadeset i devet godina, Ana Rakić iz Sremske Mitrovice suočila se sa dijagnozom tumora na grliću materice. S obzirom da je tada operisana trahelektomijom, eksperimentalnom operacijom uklanjanja grlića, za koju je dr Novaković koji ju je operisao dobio nagradu u Ženevi, mislila je da je mirna i potpuno izlečena.

Danas, dvanaest godina kasnije, Ana Rakić se suočava sa novom dijagnozom – metastazama na jajniku, jajovodima i materici.

– Doktori su mi izvadili jajnik i jajovod, ali matericu nisu mogli. Iako sam bila protiv hemoterapija, bila sam primorana da primim tri. Srećom, moj suprug je, još pre nego što sam počela da ih primam, nabavio japanski preparat AHCC koji uzimam sve vreme, i to dva puta tri kapsule. Iako sam primala jake citostatike, gotovo da nisam imala nuspojave – hemoterapiju sam prošla bez mučnina i opadanja kose – priča Ana i dodaje: – Koliko mi AHCC pomaže, uverila sam se kada mi je u dva navrata nestao i morala sam da čekam da stigne. Neuporedivo sam se lošije osećala, slabije sam se kretala, imala sam metalan ukus u ustima. Pali su mi leukociti i hemoglobin. Čim sam ga ponovo popila, osećala sam se odlično.

Iako Anu sada čeka dvadeset i pet zračenja, kaže da se ne plaši.

– Nastavljam da pijem AHCC, znam koliku mi snagu daje. Neću prestati da ga pijem jer me štiti od svih otrova koje unosim u organizam. Svima pričam da je njegova snaga velika, savetujem i zdravim i bolesnim ljudima da ga uzimaju. Sa tim preparatom osećam se mnogo sigurnije.

 

Više o AHCC-u pročitajte ovde.

Originalan japanski AHCC možete kupiti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje ili preko internet prodavnice.