Evo u kojim mesečevim fazama se ostvaruju snovi i kako da kontrolišete snove

by | 26.04.2024
Evo u kojim mesečevim fazama se ostvaruju snovi i kako da kontrolišete snove

Da li ste znali da postoji način na koji možete da kontrolišete snove? Osim tofa, saznajte kojim danima u odnosu na mesečevu fazu se ostvaruju snovi i zašto ih treba pratiti.

Pokazaćemo vam kako da naučite neke tehnike koje će vam pomoći da ispravno tumačite snove. Baša podsvets vam mnogo toga poručuje, a najviše kroz snove. Sve ovo vam može pomoći da se lakše suočite sa nekim životnim problemima.

Koji snovi se ostvaruju?

Za početak, pokazaćemo vam kako da kontrolišete snove. Naime, kontrolisani snovi mogu vam dati određene smernice kada želite da rešite neki problem ili dilemu. Svako može naučiti ovu ezoterijsku veštinu, bitno je samo da savlada vežbe pomoću kojih se reprogramiraju snovi.

Pre nego što legnete, izgovorite svoju nameru ili je zapišite na papir. Neka vam pored uzglavlja budu list-dva sušenog lovora, jer se za to bilje veruje da donosi proročke snove. Pre nego što utonete u san, razmišljajte o svom problemu, ali ne pokušavajte da nađete rešenje. Koncentrišite se samo na problem.

Ujutro, čim otvorite oči, pokušajte da se setite sna i zapišite ga na papir. Nije bitno da se sećate celog sna, dovoljno će biti da napišete ključne reči. Sada ih pažljivo analizirajte, jer se u njima krije rešenje vašeg problema.

Kada se ostvaruju snovi?

Događaji u snovima ponekad mogu da se odigravaju kao na filmu i da snevač ima osećaj kao da ih doživljava na javi. Još su drevni mudraci prema kretanju Meseca pratili snove i njihovu istinitost. Počevši od mladog meseca, svaki dan ima svoju poruku:

1. Uspeh sa osobama koje ste sanjali
2. Brzo ostvarenje sna
3. Beznačajan san
4. Sreća od osobe koju ste sanjali
5. Istinit san
6. Ništa od ispunjenja sna
7. Sreća u poslu koji ste radili u snu
8. Delimično istinit san
9. Pomoć od osobe koju ste sanjali
10. Veoma brzo ostvarenje sna
11. Istinit san
12. Dobar glas od osoba koje ste sanjali
13. Ispunjenje sna za nedelju dana
14. Beznačajan san
15. Ostvarenje sna u roku od godinu dana
16. Ispunjenje sna u roku od tri dana
17. San donosi uspeh u kontaktu s osobama koje ste sanjali
18. Ostvarenje sna još u toku dana
19. San se ostvaruje za mesec dana
20. Beznačajan san
21. San će se ispuniti u roku od deset dana
22. Ništa od ispunjenja sna
23. San se ostvaruje za 21 dan
24. Obratite pažnju na neprijatnosti koje vam mogu prirediti osobe koje ste sanjali
25. Sigurno ostvarenje sna
26. Ostvarenje sna za mesec dana
27. San se ostvaruje u roku od godinu dana
28. San se nikada neće ostvariti

Voda ukazuje na emocije

Voda u snovima simbolizuje podsvest i emocionalno stanje uma. Ona je simbol psihe, protoka životne energije, kao i duhovnosti, znanja i isceljenja. Ukoliko sanjate nemirnu vodu, to ukazuje na emocionalne nemire.

Mirna voda u snu pokazuje da ste u skladu sa svojom duhovnošću, a označava mir i spokoj. Mutna ili prljava voda označava da ste prepuni negativne energije, a može značiti da bi trebalo da odustanete od neke ideje ili namere.

Hodanje po vodi znak je da imate potpunu kontrolu nad svojim emocijama i da ne treba da dozvolite da vas one preplave.

Ako u snu velika količina vode dolazi prema vama, to znači da su neke vaše negativne emocije pred oslobađanjem, te su mogući konflikti. Pijenje vode u snu može da označava da vam predstoji lep period, ali samo ukoliko je ta voda bistra. Ukoliko sanjate da pijete mutnu vodu, to može da ukazuje na bolest.

Plivanje, samo po sebi, u snu sugeriše da ste u potrazi za nekom vrstom podrške. Ako to radite u bistroj vodi, predstoji vam uspeh, a mutna voda predskazuje brige. Nedostižan cilj koje težite simbolizuje plivanje uz struju, dok plivanje ka nekom cilju sugeriše da ste blizu ostvarenja svojih želja.

Grandfailure / gettyimages.com