KAKO SAM PREBRODILA NAJTEŽI PERIOD U ŽIVOTU

by | 26.10.2022

Milka Rodić osetila je brojne zdravstvene benefite sibirske čage, od stabilizacije nervnog sistema do regulisanja ciklusa

 

 Prošlo je pet godina od kako je Milka Rodić počela da koristi gljivu čagu i to tokom veoma stresne situacije i gubitka člana porodice. 

– Tata mi je bio u bolnici u veoma teškom stanju kada sam prvi put uzela čagu.

Prilično dobro sam podnela veoma težak period. Prvi i najupečatljiviji efekat osetila sam na nervni sistem, nakon samo dva dana korišćenja – kaže naša sagovornica.

Nakon mesec dana Milki se, kako kaže, regulisao i menstrualni ciklus i prvi put, nakon mnogo godina, bio je bezbolan.

– Nisam te pozitivne promene odmah povezala sa čagom dok, nakon tri meseca, nisam primetila da mi je koža čistija, ciklus potpuno normalan i bezbolan, a nokti čvršći. Spavanje mi se regulisalo. Fizički i psihički osećala sam se neuporedivo bolje, što je gotovo pa nemoguće kada prolazite kroz težak stresan period. Tu prvu zimu nisam nijednom bila bolesna, a ranije sam često imala gnojne angine. Čist ekstrakt čage koristila sam redovno. U nekom momentu, iz finansijskih razloga, počela sam da kupujem druge proizvode od čage umesto 100% čistog ekstrakta koji sam uzimala u Magičnom bilju. Istinski, razlika u benefitu na organizam je ogromna, a i izgled i boja su drugačiji – konstatuje naša sagovornica i naglašava:

– Zaista sam na svojoj koži osetila i shvatila da je razlika ogromna i u jačini i u dejstvu proizvoda i uvek cu radije odvojiti za pravi koncentrat čage iz Magičnog bilja nego za mnogo lošije i manje delotvorne varijante. Što se mene tiče, itekako vredi i cena mi više nije upitna.

Čist ekstrakt čage preporučuje se osobama koje trpe velike psihičke i fizičke napore, kao i onima koji se osećaju iscrpljeno, bezvoljno, sa manjkom životne energije, ali i osobama koje su izložene stresu, osobama sa neredovnom ishranom, pušačima, sportistima i rekreativcima. Odlični rezultati postižu se kod pacijenata koji su primili ili primaju hemoterapiju, zatim nakon teških hirurških operacija i ozbiljnih povreda. Preporučuje se za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja i kvaliteta života, za usporavanje starenja, za lepši izgled kože.

Čaga je efikasna kod lečenja hroničnih bolesti sistema za varenje (gastritis, polipoza, čir na želucu).

 – I moja mama je osetila efekte pravog koncentrata čage. Regulisala joj je pritisak i dijabetes, a uprkos tome što ima Parkinsonosvu bolest, bolje se oseća – zaključuje Milka Rodić.

 

Sibirsku čagu možete nabaviti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje, poručiti telefonom: 011/2420-955, mejlom [email protected] ili preko internet prodavnice ovde.