GUTLJAJ OVOG NAPITKA SPASAVA OD SRČANIH OBOLJENJA

by | 15.04.2022

Poznati kardiolog Ivan Pavlovič Neumivakin savetuje da koristite ovaj napitak kada osetite bilo kakve probleme sa srcem

 

Poznati kardiolog Ivan Pavlovič Neumivakin otkrio je prirodan lek koji možete koristiti da sprečite srčana oboljenja. Ovaj lek za srce star je čak osam stotina godina i pravi se na brz i lak način.

Pokazao se uspešnim kod srčane insuficijencije i drugih srčanih bolesti. Koristi se kada osetite bilo kakve probleme sa srcem kao što su ubod, treperenje, preskakanje srca usled stresa. Takođe se pokazalo da je dobar za anginu pektoris.

Sastojci potrebni za pripremu: Deset svežih stabljika peršuna (bez korena), litar domaćeg crnog ili belog vina, dve kašike vinskog sirćeta i trista grama meda.

Priprema: Deset svežih stabljika peršuna zajedno sa listovima staviti u litar prirodnog vina i dodati jednu do dve kašike vinskog sirćeta. Kuvati deset minuta na laganoj vatri (pazite, može da zapeni). Zatim dodati trista grama pravog meda i ostaviti da se krčka još četiri minuta. Vruće vino procediti i još toplo staviti u flaše koje su prethodno oprane alkoholom. Dobro zatvoriti. Talog koji se formira nije štetan i može se slobodno piti.

Upotreba: Napitak se koristi svakodnevno, po supenu kašiku dok ne prestane nelagoda. Za teže bolesti potrebno je koristiti duži vremenski period.