EQUIGAL TOPI KILOGRAME I SKIDA CELULIT

by | 29.04.2023

Equigal kapi poboljšavaju varenje, čiste jetru i limfu, te podstiču mršavljenje

 

Brza hrana, slatkiši i grickalice koje se masovno konzumiraju prepuni su aditiva, masti i prostih ugljenih hidrata. Ali im manjka kvalitetnih nutrijenata i pritom goje. Nedovoljno unošenje vlakana i vode otežava varenje i šteti crevnom mikrobiomu, a sedentan način života dodatno usporava metabolizam i limfotok. Kao posledica javlja se: gojaznost, nadutost, otežano varenje, zatvor, masna jetra, metabolički sindrom, dijabetes tip 2, celulit i još mnogi drugi zdravstveni poremećaji. 

Equigal je prirodna formula koja olakšava varenje, podstiče mršavljenje i uklanja celulit.  

Šta sadrže Equigal kapi

1. Maslačak

Ova lekovita biljka obiluje inulinom, polisaharidom koji sadrži rastvoriva biljna vlakna, neophodna bifidobakterijama koje eliminišu patogene iz digestivnog trakta. Maslačak poboljšava varenje, jača imunitet, sprečava nadutost, čisti jetru i pomaže u lečenju dijabetesa tip 2.

2. Angeliku

Olakšava varenje i odstranjuje gasove. Angelika se koristi u lečenju čira na želucu i dvanaestopalačnom crevum kao i upale debelog creva.

3. Nanu

Koristi se u slučaju grčeva u stomaku, jer sadrži mentol koji opušta mišiće creva i tako olakšava i simptome iritabilnog kolona. Nana u Equigalu pomaže u slučaju lošeg varenja, lenjih creva, bola i grčeva u stomaku, nadutosti, gasova i podrigivanja.

4. Neven

Balansira nivo insulina, sprečava taloženje plaka na arterijama, snižava nivo bilirubina i alkalne fosfataze u serumu, pa je sjajan borac protiv steatoze – masne jetre.

5. Ivanjsko cveće

Pomaže izbacivanje štetnih materija iz jetre, slezine, bubrega i pankreasa. Kao snažan čistač organizma, ivanjsko cveće pomaže u slučaju otoka i zadržavanja vode u organizmu, kao i hemoroida. Ivanjsko cveće suzbija apetit, pokreće limfu i eliminiše celulit. 

6. Rastavić

Svoj naziv Equigal duguje rastaviću – Equisetum arvense. On je moćan diuretik, podstiče izbacivanje nagomilane tečnosti iz organizma i razmenu materija, pa je zato najbolji saveznik u borbi protiv celulita i masnih naslaga.

Equigal kapi su potpuno prirodan preparat, bez dodatih veštačkih materija, konzervansa, boja i hormona. Uz pravilnu upotrebu i redovne lekarske kontrole može se koristiti neograničeno dugo.

https://www.magicnobilje.com/proizvodi/akcija/8338/equigal