FEMISAN B KAPI – SPAS ZA ŽENE U MENOPAUZI

by | 30.04.2023

FEMISAN B kapi su prirodna formula namenjena ženama u perimenopauzi i menopauzi. Koriste se kao dodatak ishrani na bazi mešavine biljnih ekstrakata bele imele, matičnjaka, hajdučke trave, nevena i valerijane

Sadržaj članka

Perimenopauza i menopauza nijednoj ženi ne padaju lako. Treba se suočiti s ozbiljnim životnim i telesnim promenama. Najčešći simptomi s kojima se suočavaju žene tokom ulaska u menopauzu su: nervoza, lupanje srca, pojačano znojenje, nesanica, valunzi, bol u zglobovima, moždana magla, suva koža, osteoporoza, visok krvni pritisak… Da ublažite sve navedene tegobe, pomoći će vam Femisan B kapi. 

 

Šta sadrže Femisan B kapi

1. Imela

Čuva srce, sprečava upale, jača imunitet i sprečava teška oboljenja.  

2. Hajdučka trava

Ublažava menstrualne grčeve i menstrualno krvarenje, te čuva zdravlje digestivnog sistema, jetre i žuči. U naturopatskoj medicini hajdučka trava je prepoznata kao biljka koja olakšava valunge.

3. Matičnjak

Doprinosi očuvanju normalnog hormonskog balansa, poboljšava raspoloženje i pamćenje, i tera nesanicu. Studije su pokazale da je matičnjak efikasniji od sintetičkog antidepresiva kod žena u menopauzi.

4. Neven

Pomaže da se lakše prebrodi stres, te sprečava dijabetes i kardiovaskularna oboljenja. Takođe, neven pomaže i u slučaju bolnih menstruacija koje se mogu javiti u perimenopauzi.

5. Valerijana

Koren valerijane doprinosi održavanju mentalnog blagostanja, kvalitetu sna, a dokazano pomaže i u smanjivanju učestalosti i intenziteta valunga.

Femisan B kapi mogu se koristiti već s nastupom prvih simptoma menopauze, a tokom perimenopauze mogu se po potrebi uzimati i u kombinaciji s Femisanom A. To su potpuno prirodne kapi, bez dodatih veštačkih materija, konzervanasa, boja i hormona. Uz pravilnu upotrebu i redovne ginekološke preglede, mogu se koristiti neograničeno dugo.

 

https://www.magicnobilje.com/proizvodi/akcija/9731/femisan-b