DOBRO AHCC ISKUSTVO: TUMOR SE NE ŠIRI

by | 18.05.2022

Iako  operacija tumora na desnom plućnom krilu nije uspela, Slobodan Nedeljković nije gubio nadu i danas se oseća odlično

 

 Iako oslabljenog zdravstvenog stanja Slobodan Nedeljković ni u jednom trenutku nije pomislio da odustane od borbe. Dijagnostikovan kancer na desnom plućnom krilu potpuno mu je poremetio uobičajan tok života, ali mu je zakazana operacija vraćala nadu da će sve brzo proći.

– Mislio sam da će sve biti u redu posle hirurškog zahvata. Međutim, prevario sam se. Operacija nije uspela, ali sam preživeo. Tada su mi prepisane hemoterapija i zračenja, a uz njih odmah sam počeo da koristim AHCC, Dr Nanba maitake extract, prah čage i gljive ćuranov rep, s tim što sam AHCC najduže pio – kaže Slobodan Nedeljković i konstatuje: – Sve vreme, dok sam uzimao terapiju, osećao sam se odlično. Ono što je najvažnije, tumor mi se nije proširio i ja funkcionišem sasvim normalno.

Kako deluje čuveni japanski preparat AHCC?

AHCC ne deluje direktno na sam karcinom. On pojačava imunološki sistem, kako bi mogao da učini ono što mu je zadatak – da uništi tumorske ćelije! Najvažniji vidljivi efekat kod AHCC-a je jačanje imunog sistema kako bi pacijenti mogli da se leče konvencionalnim metodama, kao što su zračenje i hemoterapija.

Zašto je AHCC toliko efikasan? Da bi bilo šta moglo da se apsorbuje, mora biti dovoljno malo da prođe kroz slozokožu u gastro-intestinalnom traktu. Zato se lekovite pečurke u svom prirodnom stanju slabo apsorbuju: njihovi biološki aktivni sastojci, polisaharidi su preveliki bi se probili kroz tanke ulaze u gastrointestinalni trakt. Grupa naučnika sa Univerziteta u Tokiju rešila je problem aprsorpcije medicinskih pečuraka tako što je razbila molekularne barijere.

 Više o AHCC-u pročitajte ovde.

AHCC možete kupiti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje u Beogradu, naručiti telefonom: 011/2420 955, mejlom: [email protected] ili preko internet prodavnice ovde.