ČORBA OD KUPUSA ZA BRZ GUBITAK KILOGRAMA

by | 29.01.2022

Kako se sprema čorba od kupusa za brz gubitak kilograma?

  

Sa kupus-dijetom možete veoma brzo oslabiti, ali rezultati ne traju dugo. Ona se preporučuje kao uvertira u zaista ozbiljan poduhvat menjanja navika u ishrani i stabilazaciji telesne težine.

Kada se kupus-dijetom rešite suvišnih kilograma, onda možete da prionete na vežbanje i neki drugi način ishrane.

Kako se sprema čorba od kupusa za brz gubitak kilograma?

Potrebno je: Glavica luka ili praziluka, dve paprike (babure), velika glavica svežeg kupusa, malo soli i bibera, po želji dodati začine.

Kupus usitniti na komade i staviti ga u odgovarajuć lonac, te preliti vodom da ogrezne. Dodati ostale sastojke a zatim kuvati na jakoj vatri deset minuta. Smanjiti temperaturu i ostaviti da tiho vri dok kupus ne omekša.

Napomena: Ovu čorbu morate da jedete svakog dana i uvek kada ste gladni. Jedite koliko god želite i koliko možete, u bilo koje doba dana. Čorba nema kalorija i što je više jedete, brže ćete mršaviti. Ako biste samo nju jeli duže vreme, došlo bi do neuhranjenosti.

 Prvi dan: Jedite sve voće osim banana, ali birajte ono sa manje šećera. Od ostalih namirnica jedite samo kupus-čorbu i pijte vodu ili nezaslađene čajeve.

Drugi dan: Jedite sve vrste povrća, sve po želji, dok se ne najedete. Birajte zeleno povrće, a izbegavajte kupus i kukuruz. Za ručak sebe nagradite jednim velikim pečenim krompirom sa puterom. Ovog dana ne jedite voće.

Treći dan: Jedite voće i povrće, ali i čorbu od kupusa koliko god možete. Ne jedite ni krompir, ni banane.

Četvrti dan: Pored kupus-čorbe, jedite banane i pijte nemasno mleko. U toku dana možete da pojedete šest banana i pijte mleka koliko god želite, uz obaveznu kupus- čorbu.

Peti dan: Govedina i paradajz. Možete da pojedete u toku dana 350-600 g goveđeg barenog mesa, šest svežih paradajza. Bilo bi dobro da tokom dana popijete i šest čaša vode koja će vas pročistiti. Jedite i kupus-čorbu, barem dve porcije.

Ako se budete pridržavali ovih pravila, oslabićete 2,5-3,5 kg, a možda i više za nedelju dana.

Posle petog dana, vraćate se na jelovnik od prvog dana, dok ne postignete željenu težinu.