Evo šta treba da uradite da vam se sigurno ostvari novogodišnja želja

by | 30.12.2023
Evo šta treba da uradite da vam se sigurno ostvari novogodišnja želja

Iskoristite najluđu noć da poboljšate svoj život. Malo magije ne može da škodi, zato saznajte šta treba da uradite kako bi vam se ostvarila novogodišnja želja. 

Nova godina je posebna jer ceo grad i domovi odišu atmosferom bajke. Ovo je praznik iznenađenja, snova i želja. Međutim, sa godinama, želje se povećavaju, a vera u čuda opada. Saznajte na koje načine možete da poželite nešto u najluđoj noći – i da vam se ostvari želja.

Kako da vam se ostvari novogodišnja želja?

Da bi se novogodišnja želja ostvarila 100%, obratite pažnju na to kako ste je tačno formulisali, koje ste reči upotrebili i kakvo značenje ste u nju uneli. Izgovorene reči, bilo naglas ili u mislima imaju ogromnu moć i uticaj.

Nemojte koristiti česticu “ne”. Umesto toga, bolje preformulišite rečenicu. Na primer: „Ne želim da šetam okolo sa starim telefonom“, treba zameniti sa: „Želim da imam novi telefon“. Na taj način će vaša želja biti konkretnija i imati jaču energiju.

Želeti treba samo u dobrom raspoloženju i bez povrede drugih osoba. Ne možete poželeti loše stvari drugoj osobi. Nijedna vaša želja se neće ostvariti ako nekome treba da naudi – a, zlo vam se može vratiti.

Ako vam je teško da formulišete svoju želju rečima, bolje je da je zapišete na parčetu papira ili nacrtate.

Ako želite da uštedite novac, bolje je to učiniti nakon što tačno odlučite šta ćete sa njim. Na primer, ne: „Želim milion dolara!“, već: „Želim svoj dom i da putujem!”

Novogodišnja želja: Koraci do ostavarenja

1. Napišite pismo

Možete napisati pismo i Deda Mrazu i sebi. Ovo će vam pomoći da vizualizujete svoju želju i učinite je konkretnim. Detaljno opišite šta biste želeli i kako želite da se to ostvari. Pismo može biti elektronsko ili pisano rukom. Mnogi e-mail sandučići imaju funkciju slanja pisma vašem budućem sebi.

2. Zapalite listu želja

Jedna od najpopularnijih i najčešćih opcija je spaljivanje lista. Uzmite mali papir i rukom napišite svoju želju. Sakrij te ga ispod tanjira na novogodišnjem stolu. Negde red ponoć, zapalite ovaj komad papira i tačno u ponoć izbacite ga kroz prozor.

3. Upalite prskalicu

Tokom ponoći, upalite prskalicu i jako mislite na svoju želju. Štapić od prskalice ostavite na tajnom mestu i bacete ga tek kada se ostvari želja.

4. Stavite list ispod jastuka

Ako ste već dočekali Novu godinu i idete u krevet, napišite svoje najdraže želje na papirima. Zatim ih stavite pod jastuk i idite na spavanje. Prvog januara, ne gledajući ispod jastuka, izvadite jedan od papirića. Želja koju izvučete sigurno će vam se ostvariti u novoj godini.

5. Stavite želju u praznu flašu

Komad papira sa željom stavite u praznu bocu šampanjca. Kasnije, flašu treba ostviti na skriveno mestu – ne smete je videti te godine. Nakon što ste sakrili flašu, tri puta prošapućite želju.

6. Kako privući ljubav

Odlična ideja u novogodišnjoj noći bila bi da popijete čašu šampanjca sa svojim izabranikom i od srca poželite da ostanete zajedno. Izgovarajte reči jasno kako biste svoje misli učinili što konkretnijim.

Želje povezujemo sa svećama. Zato se za novogodišnje praznike često kupuju crvene sveće. Ova boja je povezana sa ljubavlju. To je simbolična vatra koja daje toplinu i svetlu nadu u vezi.

7. Kako privući novac

Da biste privukli finansijsku sreću u novoj godini, pokušajte da uzmete bilo koju novčanicu kojom ćete omotati čašu šampanjca. Poželite želju u ponoć, a novčanicu čuvajte u novčaniku kao talisman.

Maksym Belchenko / gettyimages.com