Pažljivo pogledajte dlan – da li se na njemu nalaze ovi znaci koji ukazuju na sreću?

by | 03.02.2024
Pažljivo pogledajte dlan - da li se na njemu nalaze ovi znaci koji ukazuju na sreću?

Dlan skriva mnoge tajne. Prema hiromantiji na njemu je zapisana sudbina i ona se može otkriti preko određenih linija. Proverite koje se linije nalaze na vašem dlanu i šta znače.

Da li ste ikada bili znatiželjni o tragovima skrivenim na vašem dlanu? Ne tražite dalje jer se veruje da hiromantija, drevna umetnost čitanja sa dlana, otkriva specifične znakove koji označavaju sreću i prosperitet.

Dlan otkriva sudbinu

Jedna izreka kaže da je sudbina pojedinca je u njegovim rukama. Osoba će sigurno postići uspeh ako naporno radi. Na kraju krajeva, naporan rad je ključ uspeha. Ali ako vam sreća ide na ruku, zajedno sa vašim napornim radom, šta je onda u pitanju?

Kao i sudbina, i sreća je zapisna u našim rukama. Neka linija predstavlja ljubavni život, dok je druga simbol nečijeg životnog veka. Hiromantija se bavi tim stvarima.

Slično, kao i razne linije, postoje neki znaci koji se mogu naći u rukama, ne svih, već nekih ljudi. Za njih se zapravo veruje da imaju sreće i da mogu okrenuti točak sreće u nečiju korist. Dakle, hajde da razgovaramo i vidimo da li imate takve srećne znakove u ruci.

Dlan: Simbol bogatstva

Zakrivljena linija na vašem dlanu, ispod palca, zove se linija života. Ako imate trougao pored linije života onda to znači da ćete u određenom dobu postati prilično bogati. Simbolizuje da će sreća, bogatstvo i prosperitet utrti svoj put u određenom životnom dobu.

Da li imate liderske veštine?

Područje ispod vašeg kažiprsta naziva se Jupiterov breg. Ako imate zvezdu prisutnu u ovoj oblasti, onda ćete biti odličan vođa. To znači da imate odlične liderske veštine.

Sreća zapisana na dlanu

Linija na vašoj ruci koja ide od dlana ka srednjem prstu, zove se linija sudbine, a linija koja ide od Jupiterovog brda prema Mesečevo brdu naziva se linija glave. Ako linija sudbine i linija glav prave trougao to znači da ste srećne ruke. Kojim god putem da krenete, slava i prosperitet će vas uvek pratiti.

Da li ste harizmatična ličnost?

Ako vam se ispod palca nalazi meki jasučić to znači ste harizmtična ličnost. Lako stupate u kontak s ljudima, vole vas i imaćete njihovu prodršku. Veruje se da je to prilično uspešan znak i da će vam sva vrata biti otvorena.

Komunikacijske veštine: Šta kaže vaša ruka?

Područje ispod malog prsta naziva se Merkurov breg. Prisustvo jedne ili više pravih linija u toj oblasti simbolizuje savršenu komunikacijsku veštinu. Upravo ova veđtina vam može pomoći da se obogatite i doneti razne benefite u životu.

Da li vas čeka slava?

Područje ispod vašeg domalog prsta naziva se Sunčev breg. Ako se na njemu nalazi zvezduca to donosi ogromnu slavu.  To je uobičajen znak i uglavnom se nalazi u rukama poznatih ljudi.

Kome se ostvaruju želje?

Ako na Merkurovom brdu imate zvedice to znači da ste osoba kojoj se ostvaruju sve želje. Zato, ako je to slučaj sa vama, dobro razmislite pre nego što izgovorite svoju želju – jer će se ostvariti.

SonerCdem / gettyimages.com