PROMENIO SAM SE I PREPORODIO

by | 09.09.2022

Suočen sa doživotnim ispijanjem tableta i kortikosteroida Luka Hinić iz Zagreba malim koracima stigao je do prirodnog zdravlja

 

Od moje 23. do 26. godine dijagnostikovane su mi četiri hronične autoimune bolesti – Kron, reumatoidni artritis, gastritis i autoimuni hepatitis.

Najviše intenzivnih simptoma imao sam sa probavnim sistemom. Konstantni prolivi, krvave stolice, čudni oblici i boje stolice, iscrpljenost, naglo gubljenje kilograma u intenzivnim fazama (15 kg u dve nedelje), otečeni i bolni ručni i nožni zglobovi da sam morao da se zagrevam 10 minuta da bih uopšte mogao da hodam, konstantno pečenje u želucu u jednom periodu, svrab po celom telu, česte groznice, žućkasta boja očiju i kože, često krvarenje iz nosa… Šta god da sam jeo, u principu sam imao proliv, pogotovo nakon procesuirane, pečene, začinjene, pržene i mlečne hrane. Nisam mogao da živim kao moji vršnjaci, bez obzira što sam sam to tada silno pokušavao. Simptomi su kroz godine postajali hroničniji. Alarmi za promenom bivali su sve glasniji – priča za Magično bilje mladi Luka Hinić iz Zagreba.

Pročitajte više u novom broju Magičnog bilja