OSLOBODILA SAM SE VAGINALNE KANDIDE ZA DVE NEDELJE

by | 10.01.2021

Iako je dugo tragala da pronađe rešenje za neprijatne simptome, Anđela Stošić je danas, zahvaljujući promenama, srećna i ostvarena žena

U svojoj osamnaestoj godini, u roku od nekoliko meseci, Anđeli Stošić dogodile su se, kako kaže, velike životne promene. Krenula je na fakultet, uporedo je i dalje išla na dva smera u srednjoj muzičkoj školi, počela je da živi sama sa dečkom u iznajmljenom stanu, što je iziskivalo dodatne obaveze.
– Morala sam da odrastem preko noći. To je sve uticalo na moje emotivno stanje, fizički me je iscrpljivalo pa mi je, samim tim, i opao imunitet. Upala sam u vrtlog loših osećanja, stresa i onda su se bolesti samo nizale jedna za drugom. Prvo sam imala simptome prehlade koji su trajali nekoliko meseci, zatim promene na koži i, posle određenog vremena, od nagomilanog stresa, dobila sam i vaginalnu kandidu. Oni koji se bore sa ovim problemom znaju koliko je teško normalno funkcionisati kada imate konstantno loš osećaj u telu. Osim neprijatnog sekreta, tu su i stalan umor, nedostatak energije, malaksalost, tuga, neka bezvoljnost za životom. Otišla sam kod ginekologa i ustanovio je da imam kandidu u velikom broju.
Priču Anđele Stošić pročitajte u 186. broju Magičnog bilja