THYROIDEIN KAPI ZA ŠTITNU ŽLEZDU

by | 01.08.2023

Jedinstveni sastav kapi omogućava normalan rad štitne žlezde

THYROIDEIN KAPI ZA ŠTITNU ŽLEZDU

Biljne kapi za štitnu žlezdu na potpuno prirodan način regulišu sve nepravilnosti i uspostavljaju normalan rad.

Pomoć iz prirode za štitnu železdu

Kapi su na biljnoj bazi i namenjene su osobama koje pate od Hipotireoze (sniženih hormona T3 i T4) i Hipertireoze (povišenih hormona T3 i T4). U koliko ima čvorića na lobusima terapija ide u kompletu sa melemom Panacea. Terapija traje u proseku 6 meseci i deli se na tri-dvomesečne terapije. Jedna dvomesečna terapija se sastoji od 2 bočice i Panacea melema.

Hipotireoza i hipertireoza

Poremećaji u radu te važne žlezde danas su drugi po redu endokrini problem po učestalosti, nakon dijabetesa.

Hipotireoza je uobičajeno stanje u kojem štitna žlezda ne stvara i ne oslobađa dovoljno tiroidnih hormona u krvotok. Zbog toga se metabolizam usporava. Takođe se naziva i neaktivna štitna žlezda. Hipotiroidizam može učiniti da se osećate umorno, dobijete na težini i ne možete da tolerišete niske temperature. Pored toga može se javiti deresija, trnavci u rukama, suva i gruba koža, smanjen libido, zaboravnost.

Hipertireoza je stanje u kojem štitna žlezda proizvodi i oslobađa visoke nivoe tiroidnih hormona. Ovo stanje može ubrzati metabolizam. Simptomi hipertireoze uključuju ubrzan rad srca, gubitak težine, povećan apetit i anksioznost. Pored toga, mogu da se jave simptomi poput problema sa spavanjem, oticanje vrata, dijareja, nervoza, gubitak kose i slabost mišića.

Kada je i uzrocima reč, najviše uticaja ima genitka, stresan život, nepravilna oshrana.

Biljne kapi za štitnu žlezdu

Thyroidein kapi u svom sastavu ima pažljivo odabrano i dozirano bilje koje uspostavljaju normalan rad štitne žlezde: Melissa officinalis, list 15%, Thymus serpyllum, herba 10%, Achilea millefolium, cvet 10%, Thymus vulgaris, herba 10%, Mentha piperita, list 10%, Ocimum basilicum, herba 10%, Sambucus nigra, cvet 10%, Hypericum perforatum, herba 8%, Veronica officinalis, herba 7%, Urtica dioica, list 5%, Juniperus communis, plod 5%, u vodeono etanolnom rastvoru 48%.

Kako se koriste kapi

Ovo su osnovna uputstva za kotrišćenje kapi:

  • 1. Sipajte u čaj 25 kapi
  • 2. Pijte 2 dl čaja između obroka
  • 3. Čaj mora da bude topao
  • 4. Uvek pijte sveže pripremljen čaj

Thyroidein kapi za štitnu žlezdu možete nabaviti u biljnim centrima Magično bilje – poručite OVDE

Beograd: Maksima Gorkog 25 i Brankova 16

Naručiti telefonom:

011/2420-955, 011/3283-507 i 011/2450782

ILI PUTEM ONLINE SHOP-a na sajtu: magicnobilje.cubes.rs