SOL UV X KREMA: SAVRŠENA ZAŠTITA OD SUNCA

by | 14.07.2023

Pažljivo birani prirodni sastojci ne samo da štite kožu lica od sunca, nego neguje i obnavlja kožu

SOL UV X KREMA: SAVRŠENA ZAŠTITA OD SUNCA  

SOL UV X krema je nežan kozmetički kompleks namenjen za zaštitu od UV zračenja i negu lica svih tipova kože. Pridoran proizvod blagog mirisa i bez alergena.

SOL UV X krema je više od zaštite

Ovaj nežan kozmetički preparat za negu lica sadrži kompleks prirodnih sirovina: ekstrakt maline, prirodni hijaluron, ceramide, vitamin B3 i esencijalno ulje ruže. Kombinacija aktivnih komponenti ove kreme aktivira autoimune sisteme kože koji jačaju njenu odbranu od UV zračenja i pružaju reparirajući efekat nakon sunčanja.

Ova krema ima četiri vrste zaštite:

Štiti od od UVa i UVb zraka: Pruža zaštitu do 70% i obezbeđuje da osetljiva koža ne izgori kod umerenog izlaganja suncu.

Reparirajući efekat: U slučaju da koža izgori, ova krema ublažava simptome, ima reparirajući efekat tako da kod oštećene kože umanjuje osećaj zatezanja, peckanja i osećaja vreline, pri čemu smanjuje rizik od pojave plikova i ljuštenja kože.

Efekat hidratacije: Bogato hidrira kožu.

Sprečava fotostarenje kože: Fotostarenje kože se odnosi na oštećenje ćelija kože, kao i tkiva, koje je prouzrokovano izlaganju UV zračenjima.

Posebno je naglašeno svojstvo prirodnog aktivatora autoimunog sistema u odbrani od UV zračenja. Glavni sastojak koji je odgovoran za to jeste sastojak koji se dobija iz drveta japanskog dvornika. Ovo svojstvo je potkrepljeno naučnim radom gde je zaključeno da ovaj sastojak jača imunološki sistem kože do te mere da je pogodna i kod onkoloških pacijenata kod kojih se primenjuju terapije zračenjem. U tom slučaju krema se upotrebljava za pripremu kože sedam dana pre početka zračenja.

Kako se koristi krema

Krema se maže jednom dnevno, po mogućnosti na vlažnu kožu jer na taj način supstance dublje prodiru u kožu. Koristi se neposredno pre sunčanja, kao za vreme i nakon sunčanja.

Ukoliko planirate letovanje, preporučuje se da se krema redovno nanosi barem jednom dnevno sedam dana pre letovanja. Ova krema, osim što pruža zaštitu protiv UV zračenja, takođe regeneriše oštećenu kožu.

  

SOL UV X kremu možete nabaviti u biljnim centrima Magično bilje

Beograd: Maksima Gorkog 25 i Brankova 16

Naručiti telefonom:

011/2420-955, 011/3283-507 i 011/2450782

ILI PUTEM ONLINE SHOP-a na sajtu: magicnobilje.cubes.rs