RENA VERSE PILING ZA KOSU

by | 04.06.2023

Ovaj tretman je jedan od najvažnijih načina da vaše vlasište bude u dobrom stanju i da kosa zablista

RENA VERSE PILING ZA KOSU

Kada redovno vršite piling, sprečavate mašćenje kose, pospešujete rast, a dlaka će postati jača i sjajnija. Piling za kosu je upravo ono što vam je potrebno za lepotu kose.

Piling za kosu donosi mnoge benefite

Zanemarivanjem pilinga, odosno čišćenja vlasišta može da prouzrokuje suvu kožu, svrab, perut, lomljivu i tanku dlaku. Javljaju se i zapušene folikule što sprečava i usporava rast kose.

Kako funkcioniše piling za kosu

Piling se odnosi na uklanjanje mrtvih ćelija kože i ostatke od hemijskih preparata. Pilingom vlasišta koža glave je osvežena, folikule otpušene i raste zdrava dlaka. Mnogo ljudi ne obraća pažnju na vlasište nego samo na kosu. Činjenica je da samo zdravo vlasište može da podari blistavu i jaku dlaku.

Pilingom se uklanjaju naslage na koži glave, što omogućava uljima koje luči telo da hrane kosu i vlasište, te ih održavaju zdravim. Zadatak sebuma je da drži stvari pod kontrolom, odnosno da spreči isušivanje vlasišta. Prekomerno lučenje i taloženje sebuma može da prouzrokuje masnu kosu i perut.

Prednosti pilinga za kosu

Ovaj tretman donosi niz blagodeti za zdravlje kose.

  • Uklanja naslage: Razne naslage, od sebuma do gelova i lakova mogu da zapuše folikule zbog čega ne može da raste zdrava kosa.
  • Podstiče rast kose: Uklanjanjem mrtvih ćelija kože na koži glave, smanjuje se količina enzima koji doprinose opadanju dlake.
  • Blistava kosa: Zdrava dlaka je blistava i jaka.
  • Sprečava suvo vlasište/perut: Ljuspice na glavi ne znači da je o peruti reč. Mogu da upozore da je vlasište veoma suvo.

Sve su ovo preduslovi za divnu, bujnu, blistavu, negovanu i poslušnu kosu.

RENA VERSE PILING – piling za kosu – 200 ml

Prirodni piling u obliku pene sa uljem makadamije, ekstatom papaje i enzimskim eksfoliantom koji eliminišu mrtve ćelije na temenu glave i na kosi, čine da kosa izgleda zdravije. Piling sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima ( cink, mangan, kalcijum i silicijum

RENA VERSE PILING možete da poručite na ove brojeve telefona:

MAGIČNO BILJE PRODAVNICE:

Maksima Gorkog 25, Beograd (blizu Kalenić pijace)
011/245-07-82
011/242-09-55
064/643-30-55
Radno vreme:
Radnim danima 8h-20h,
Subotom 9h – 15h

Brankova 16, Beograd
011/328-35-07
Radno vreme:
Radnim danima 9h – 17h
Subotom 9h – 15h