LIČNO AHCC ISKUSTVO: KALCIFIKATI IZ DOJKE NESTALI

by | 12.11.2021

 Branka Vašalić o iskustvu svoje majke sa čuvnim japanskim preparatom AHCC

 

Mojoj mami je pre tri godine dijagnostikovan početak karcinoma. Otkriveni su joj kalcifikati koji se grupišu i koji uz druge simptome mogu da ukažu na rak dojke. Bilo je neophodno da se uradi biopsija. Stavljena je na listu čekanja na Institutu za onkologiju. Mama je neposredno po saznanju za dijagnozu, od jedne mlade žene koja je imala sličnih problema, čula za AHCC. Ona joj je, dok su čekale u bolnici, prenela svoja pozitivna iskustva sa ovim japanskim preparatom. S obzirom da se čekanje na biopsiju odužilo na četiri meseca, mama je u tom period pila, za nju, spasonosne kapsule – priča Branka Vašalić i nastavlja: – Kada je pet dana pred biopsiju otišla na kontrolni pregled, lekar je konstatovao da su iz jedne dojke kalcifikati nestali, a da su se u drugoj toliko smanjili da ne mogu da se grupišu. Sada ide na kontrole na šest meseci i sve je u redu, po svim parametrima.

Koliko je Brankina mama uspela da ojača imunitet za ove tri godine od kada pije AHCC, dokazuje i da je zaražavanje virusom SarsCov2 vrlo lako podnela.

– Samo je jedan dan imala temperaturu i jedan dan glavobolju, bez ikakvih drugih simptoma. I ja sam preležala koronu u isto vreme, ali sa mnogo težom kliničkom slikom. Deset dana sam imala temperaturu, dva i po meseca nisam osećala miris i ukus, centar za ravnotežu mi se poremetio. Tek sada, posle pet meseci, počinjem normalno da živim – kaže Branka i ističe: – Ovu razliku u težini bolesti pripisujem maminom boljem imunitetu, tako da sam i ja odlučila da počnem da pijem AHCC. Ako je njoj uspeo da istera kalcifikate, nadam se da će i meni da pomogne da ojačam imunitet.     

Nijedan dijetetski preparat na svetu nije dobio toliko nagrada i potvrda za svoju kliničku efikasnost kao AHCC – ekstrakt micelija medicinske gljive šitake. To i ne čudi, kada se zna da je ovaj preparat najviše istraživan, sa preko osamdeset urađenih studija.
Međutim, AHCC ne deluje direktno na karcinom. On jačava imunološki sistem kako bi mogao da ispuni svoj zadatak – da uništi tumorske ćelije. Najvažniji vidljiv efekat AHCC je jačanje imuniteta, kako bi pacijenti mogli da se leče konvencionalnim metodama, kao što su zračenje i hemoterapija.
AHCC značajno pospešuje rad „ćelija ubica”, koje su prve na liniji odbrane od tumorskog tkiva. Značajno povećava i broj T ćelija i proizvodi citokine: TNF (faktor nekroze tumora), gama interferon, interleukin IL-2 i IL-12. Sprečava delovanje imunosupresivnih citokina, faktor rasta TGF. Smanjuje oštećenje koštane srži kao posledicu hemoterapije.
AHCC smanjuje tumor, zaustavlja njegov rast i metastaze, usporava proliferaciju, produžava vreme preživljavanja i remisije bolesti uz bolji kvalitet života. Ovaj suplement snažno jača imunitet, koji tako osnažen bolje uništava ćelije tumora. To je ujedno i objašnjenje zašto je tako efikasan kod svih vrsta raka.
Odavno je poznato da AHCC deluje protivupalno i antioksidantno. Njegov uticaj na porast broja makrofaga, prve linije odbrane od infekcija u tkivima, već je dokazan brojnim studijama.

Više o originalnom japanskom preparatu AHCC pročitajte ovde.

AHCC možete kupiti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje, u Beogradu, u Brankovoj 16, Maksima Gorkog 25 i Zaplanjskoj 32 (TC Stadion), naručiti telefonom: 011/2420-955, mejlom: [email protected] ili preko internet prodavnice.