LETNJI NAPICI ZA MRŠAVLJENJE

by | 25.07.2023

Pogledajte naše predloge koji će vam pomoći da se osvežite i smršate

LETNJI NAPICI ZA MRŠAVLJENJE

Tražite jednostavan i zdrav način da pijuckate osvežavajuće piće i smršate? Ovi letnji napici za mršavljenje ne samo da tope masne naslage, nego su bogate vitaminima i mineralima što će svakako unaprediti zdravlje.

Osvežavajući napici za mršavljenje

Isprobajte ove divne i superjednostavne napitke za detoksikaciju, koji takođe mogu da ubrzaju metabolizam, poboljšaju varenje i donesu vam više energije. Osim toga, ovi napitci sa povrćem i biljem mogu prirodno nadoknaditi hranljive materije u telu i obezbediti bolju hidrataciju zbog preteranog znojenja.

Napici za mršavljenje: Vodica s limunom i nanom

Da biste napravili ovaj jednostavan napitak za detoksikaciju, uzmite teglu vode i dodajte 6-7 kriški limuna, 5 zgnječenih listova sveže nane. Ostavite preko noći u frižideru. Ovaj napitak je bogat antioksidansima i vitaminom C.

Vodica s krastavsom i limetom

Ova osvežavajuća voda za detoksikaciju može se lako pripremiti. Stavite u teglu kriške krastavca i limuna. Prelijte vodom i ostavite u frižideru preko noći. Krastavac pomaže u detoksikaciji i izbacivanju toksina iz tela. Ovi sastojci su bogati natioksidansima i nadognadiće neophodne hranljive materije telu.

Napici za mršavljenje: Vodica s lubenicom i bosiljkom

Ubacite u teglu komadiće lubenice i nekoliko listova svežeg bosiljka. Ostavite preko noći u frižideru. Ovaj zdravi napitak za detoksikaciju pun je vitamina B5, C, kalijuma i drugih esencijalnih hranljivih materija zahvaljujući lubenici. Štaviše, dodatak bosiljka može da smanji umalu, a njegova antivirusna svojstva osiguravaju bolju detoksikaciju.

Vodica s jabukom i cimetom

Isecite kriške jabuke i dodajte ih u teglu sa hladnom vodom. Da biste poboljšali ukus, aromu i efikasnost ovog pića dodajte štapić cimeta koji ubrzava topljenje masti na stomaku.

Foto: Elena Vafina / gettyimages.com