ISKUSTVO KORISNIKA: UZ 5 HTP MIGRENE ODMAH PRESTALE

by | 19.03.2022

Dina Stefanović iz Beograda iskreno o promenama koje je doživela koristeći čuveni kanadski biljni preparat

Dugo se Dina Stefanović iz Beograda mučila sa teškim migrenama koje su znale da traju i po tri dana. Iako je pokušavala da pronađe pomoć, ništa nije imalo pravog efekta.

– Veoma sam posvećena zdravlju i često tragam za rešenjem svojih tegoba u prirodi. S obzirom da sam saznala da uzrok migrena može da bude i nedostatak serotonina, nabavila sam kanadski preparat 5 HTP. On, kako sam se raspitala, pomaže kada vam nivoi serotonina i melatonina padnu. Sto posto je prirodan, napravljen od čiste supstance, vrhunskog je kvaliteta i brzo se apsorbuje. Dobija se iz semena afričke biljke Griffonia simplicifolia – priča naša sagovornica.

Duže od godinu dana, svako jutro Dina popije jednu kapsulu 5 HTP-a i život joj je mnogo drugačiji.

– Samo oni koji pate od migrena znaju koliko one mogu da onesposobe čoveka, da ga potpuno parališu. Uz ovaj preparat, migrene su momentalno prestale i odmah mi je bilo bolje. Osetila sam da imam više energije, optimizma, elana. Zadovoljna sam sobom. Mnogo bolje spavam. Ako i osetim da će glava da me zaboli, čim popijem 5 HTP sve odmah prestaje. Ovaj čudesan preparat preporučila sam i mojoj rođaki koja je imala slične tegobe i ona se preporodila.

 Više o 5-HTP-u pročitajte ovde

5-HTP možete nabaviti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje, naručiti telefonom: 2420-955, mejlom: [email protected] ili preko internet prodavnice.