GLUKONORM KAPSULE REGULIŠU ŠEĆER U KRVI

by | 10.06.2023

Ukoliko se ne dijagnostikuje i ne stavi pod kontrolu na vreme, dijabetes može dovesti do oštećenja krvnih sudova, slabljenja, čak i potpunog gubitka vida, ali i ozbiljnog oštećenja nervnog sistema

 

Kako regulisati nivo šećera u krvi, pita se skoro 10% populacije na celoj planeti. Idealan preparat za obolele od dijabetesa jesu GlukoNorm kapsule jer regulišu šećer u krvi .

Naše telo koristi glukozu kao gorivo za proizvodnju energije – nju do ćelija transportuje insulin, hormon o čijem se lučenju stara pankreas. U slučaju dijabetesa, oboljenja od kojeg u našoj zemlji pati preko 700.000 ljudi, gušterača ne luči dovoljno insulina. Samim tim, glukoza ne stiže do ćelija, već se gomila u krvi. Prvi simptomi šećerne bolesti ogledaju se u umoru, izraženoj gladi i žeđi, kao i češćem pražnjenju bešike nego ranije.

Postoje dva tipa dijabetesa – tip 1 je autoimuno oboljenje, koje podrazumeva da imunološki sistem iz nepoznatog razloga sam uništava ćelije pankreasa koje luče insulin. S druge strane, šećerna bolest tipa 2 nastaje usled nepravilne ishrane, gojaznosti i pasivnog načina života, koji karakteriše manjak fizičke aktivnosti. Ukoliko se ne dijagnostikuje i ne stavi pod kontrolu na vreme, dijabetes može dovesti do oštećenja krvnih sudova, slabljenja, čak i potpunog gubitka vida, ali i ozbiljnog oštećenja nervnog sistema. Na sreću, tu su odlični biljni preparati koji mogu pomoći u sprečavanju i lečenju ovog oboljenja.

GlukoNorm kapsule regulišu šećer u krvi

GlukoNorm kapsule sadrže 100% prirodne komponente koje utiču na normalizaciju nivoa šećera u krvi kod narušene funkcije pankreasa. Ovaj fitokompleks se može i treba koristiti za prevenciju dijabetesa kod ljudi sa naslednom sklonošću ka dijabetesu, sa hroničnim oboljenjima jetre i pankreasa. Fitokompleks GlukoNorm može da se koristi preventivno i kao deo već propisane terapije.

Lekovite biljke koje su u sastavu preparata utiču na regulisanje povišenog šećera u krvi kao i posledica koje mogu nastati usled šećerne bolesti (oštećenje srca, krvnih sudova, vida, nerava, bubrega, jetre).

SASTAV: kapsula od 500 mg. sadrži: maslačak (ekstrakt korena), cimet (sprašena kora), jasika (sprašena kora), maslačak (sprašena kora), ehinacea (sprašena biljka), mahuna pasulja (sprašena), purpurna ehinacea (sprašena herba), zlatni koren (sprašen koren), smilje (sprašeni cvet), crveni koren (sprašeni koren), ivan čaj (sprašeni list). Aditivi nisu korišćeni.

GLUKONORM KAPSULE REGULIŠU ŠEĆER U KRVI

Proizvod možete naručiti na:

MAGIČNO BILJE PRODAVNICE:

Maksima Gorkog 25, Beograd (blizu Kalenić pijace)

011/245-07-82

011/242-09-55

064/643-30-55

radno vreme:

radnim danima 8h-20h,

subotom 9h-15h

 

Brankova 16, Beograd

011/328-35-07

radno vreme:

radnim danima 9h-17h

subotom 9h-15h