DOBRO ISKUSTVO: JAKA ZRAČENJA BEZ PROBLEMA UZ AHCC

by | 04.01.2022

Ištvan Majoroš vodi bitku sa kancerom prostate, a uz sebe ima jakog saveznika

 

Pre pet godina Ištvanu Majorošu dijagno­sti­kovan je rak prostate. Pošto-poto je hteo da izbegne operaciju i pročitao je silnu litera­turu ne bi li pronašao lek za svoju boljku.

– Bio sam potpuno posvećen istraživanju suplemenata i na nekim predavanjima u Mađarskoj saznao sam da su suplementi od gljiva odlični kod kancera. Neke od njih sam pio, ali ipak sam posle godinu i po dana morao da idem na zračenje. Primio sam dvadeset i osam jakih doza ali sam uz terapiju, po prvi put, pio AHCC i osećao sam se odlično. Nijednom nisam morao da je prekinem zbog loših rezultata i nedostatka snage – govori naš sagovornik.

Posle izvesnog vremena, kada mu se stanje stabilizovalo, Ištvan Majoroš prestao je da pije japanski suplement, ali se pokajao.

– Imunitet mi je oslabio, tumor-markeri su se po­ve­ćali i opet idem na zračenje. Setio sam se koliko mi je AHCC pomogao i vratio sam mu se. Sad se do­bro osećam. Čak sam upalu pluća, izazvanu ko­ro­na­virusom, preležao kod kuće i nisam morao da idem u bolnicu – konstatuje gospodin Majoroš i dodaje:

– Parametri idu nabolje i nadam se potpunom ozdravljenju. Japanski preparat neću, kao ranije, prestati da pijem. Pokazao se kao pravo rešenje.

AHCC, kao najjači poznat stimulator imuniteta, če­sto se koristi uz konvencionalnu terapiju kancera.

Onkološki pacijenti uz pomoć preparata AHCC smanjuju nuspojave hemoterapije, kao što su nedostatak apetita, umor, gubitak kose. Pojedinci ne mogu da završe ciklus hemoterapije zbog teških propratnih pojava. Zato ovaj japanski preparat pomaže da se hemoterapija dovede do kraja i da se olakša borba sa teškom bolešću.

Doktori su ustanovili da pacijenti koji su uzimali AHCC nisu izgubili kosu. Klinička ispitivanja u Južnoj Koreji i Japanu ukazuju da ovaj suplement u velikoj meri otklanja mučninu i povraćanje kod pa­cijenata obolelih od kancera. Isto tako, hemo­te­ra­pija može da blokira funkciju koštane srži, što je opasno po život, jer ključni borci imunog sistema, bela krvna zrnca, potiču iz koštane srži. AHCC povećava broj belih krvnih zrnaca za oko 30%.

Tokom ciklusa hemoterapije, obično se pre­po­ru­čuju veće doze, ali posle hemoterapije, pre­poručuju se manje. AHCC nema uticaja na samu hemoterapiju, ali se dobro kombinuje sa njom.

U Seulskoj studiji, dvanaest pacijenata obolelih od kancera uzimalo je, pored konvencionalne terapije, i AHCC – tri do šest grama dnevno tri meseca a praćeni su tri, šest i devet meseci nakon toga. Zaključak studije je sledeći: Nije bilo promena u broju leukocita, hemoglobina i ostalih ćelija krvnih loza čak i nakon intenzivne radio i hemioterapije. Postojao je blag porast nivoa limfocita, što je dobar znak u terapiji kancera. Procenat NK ćelija (važnih za eliminaciju tumora) je povećan i do 21% posle tri meseca.

AHCC je, dakle, bezbedan i efikasan za pacijente obolele od kancera i može biti od pomoći u prevenciji depresije krvnih loza krvne slike u toku i nakon hemio i radioterapije.

 AHCC možete nabaviti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje u Beogradu, u Brankovoj 16, Maksima Gorkog 25 i Zaplanjskoj 32, naručiti telefonom: 011/2420-955, mejlom: [email protected] ili preko internet prodavnice.