DOBRO AHCC ISKUSTVO: VEĆ 6 GODINA NORMALNE VREDNOSTI TSH BEZ LEKOVA

by | 08.12.2021

Tijana Veličkovski iz Beograda više nema simptome hipotireoze od kada pije japanski preparat AHCC

 

Prošlo je više od sedam godina od kako je Tijana Veličkovski osetila prve simptome hipotireoze. Ubrzan puls, koji joj je remetio svakodnevicu, naterao je da ode kod lekara. Vrednosti TSH nisu bile u normali i prepisan joj je euthyrox od 50 mg.

– Dve godine sam pila lek bez značajnijeg poboljšanja i, kada su mi na jednoj od kontrola preporučili da povećam dozu tableta, na nagovor supruga odlučila sam nešto da promenim. Tada sam nabavila AHCC.

Već posle mesec dana od početka uzimanja ovog japanskog proizvoda, Tijana je osetila boljitak.

– Pila sam samo jednu kapsulu dnevno i kada sam posle mesec dana otišla da proverim parametre, otkrila sam da su i TSH i FT4 normalnih vrednosti. Tada sam, na svoju odgovornost, prestala da pijem lek i evo, već gotovo šest godina, uzimam samo AHCC. Redovno idem na kontrole i svi parametri su, sve vreme, u redu.

Kada Tijana oseti da joj pada imunitet, tada, kaže, pije dve kapsule AHCC-a dnevno. Jednu ujutru i jednu uveče.

– Obično mi napukne usna sa strane i znam da je vreme da povećam dozu – konstatuje naša sagovornica i zaključuje: – Tada osetim novu snagu, probava mi se poboljša, očistim organizam. Preporodim se.  

Više o originalnom japanskom preparatu AHCC pročitajte ovde.

AHCC možete kupiti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje, naručiti telefonom: 011/2420-955, mejlom:[email protected] ili preko internet prodavnice.