DOBRO AHCC ISKUSTVO: SIMPTOMI UPALE SINUSA I ALERGIJSKE ASTME ZNAČAJNO BLAŽI

by | 12.04.2022

Irena Tatar, poznata crnogorska novinarka, podigla imunitet uz AHCC

 

Irena Tatar, poznata crnogorska novinarka, počela je da koristi AHCC pre godinu i po dana kao preventivu zbog zabrinjavajuće epidemiološke situacije sa kovidom i pada imuniteta.

– Preparat me je spasao. Sve vreme, kao televizijski novinar i neko ko se zbog prirode posla sreće sa mnogo ljudi, bila sam izložena riziku ali, srećom, sve je dobro prošlo zahvaljujući AHCC-u. Preparat mi je doneo rođak, ni sekundu nisam oklevala da počnem da ga pijem jer sam ranije često slušala da ga mnogo ljudi koristi, čak i oni sa ozbiljnim dijagnozama, i da imaju pozitivna iskustva – priča Irena Tatar i nastavlja:

– Već posle mesec dana korišćenja, osećala sam se bolje. Energija mi se podigla, a hronične tegobe, poput sinusitisa i alergijske astme, značajno su se smanjile. Ranije sam, zbog pada imuniteta, pila slične preparate: ekolostrum (kravlji kolostrum), beta glukan i slično, ali prednost apsolutno dajem AHCC-u. Toplo ga preporučujem i preventivno; svim ljudima koji mnogo rade, koji su izloženi stresu, trudnicama, sportistima, studentima, starim i nemoćnim licima, ali i hroničnim pacijentima, kao i svima kojima je imunitet oslabljen.

 Originalan japanski AHCC možete kupiti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje

 Vše o originalnom japanskom AHCC-u pročitajte ovde.