Ispovest: Uz japanski preparat AHCC lakše se podnose posledice hemioterapije

by | 31.05.2024
Ispovest: Uz japanski preparat AHCC lakše se podnose posledice hemioterapije

Preparat AHCC je najjači prirodno imunomodulator. Ovaj ekstrakt pečurki šitake takođe pomaže da se lakše podnesu efekti hemioterapije. O tome svedoči i jedna naša sugrađanka.

Ljudsko telo je kompleksan entitet kome je potrebna pažljiva ravnoteža da bi sačuvalo vitalnost. U tome mogu da pomognu eksrakt iz određenih gljiva, kao što su šitake. Aktivno jedinjenje povezano sa heksozom (AHCC) je jedan od ovih suplemenata koji može da promeni vaše zdravlje. Nije sve priča; postoji mnogo dokaza da AHCC® zaista koristi telu.

AHCC ublažava posledice hemioterapije

Savremena medicina je revolucionirala brigu o pacijentima i poboljšala ishode hiljada bolesti. Međutim, moramo se još jednom osloniti na svoj imunitet da bismo se izborili sa spoljnim i unutrašnjim pretnjama. Da bi se postigao ovaj cilj, poželjno je snabdeti telo neophodnim hranljivim materijama koje jačaju ćelije. Ovde AHCC postaje od pomoći.

AHCC je najjači prirodni imunomonudalor

Dosadašnja naučna ispitivanja su dokazala da AHCC ima blagotvorno dejstvo za mnoge zdravstvene tegobe. Jedno od najznačajnijih je to što je prirodni imunomodulator. Šta to znači?

Naime, imuni sistem ima dva različita entiteta koji rade zajedno – urođeni i adaptivni imunitet. Prvi je odgovoran za neutralisanje nespecifičnih pretnji, ali nudi brz odgovor. Ovo poslednje je, međutim, specifično za mikrobe, ali je potrebno nekoliko nedelja da postane aktivan. Na primer, istraživači su otkrili da je AHCC efikasan protiv virusa poznatog kao HPV. Postoji više od 20 ispitivanja na ljudima koji podržavaju efikasnost ovoga kao dodatka HPV-u.

Studije koje su razmatrale efekte AHCC na rak nisu konačne. Međutim, postoje neki obećavajući dokazi da AHCC® može inhibirati rast nekih vrsta ćelija raka. Pojedina klinička ispitivanja dokazala da AHCC može pomoći pacijentima sa rakom da se osećaju bolje. Hemoterapija je najčešći tretman protiv raka. Iako je ova terapija spasonosna za milione pacijenata, ona i dalje izaziva širok spektar neželjenih efekata, čineći vas nesrećnim.

Neki neželjeni efekti hemoterapije uključuju:

  • Mučnina i povraćanje
  • Gubitak kose
  • Supresija koštane srži
  • Poremećaji raspoloženja

Dobra vest je da je AHCC prirodan tretman za neželjene efekte hemoterapije. Postoji obilje dokaza koji podržavaju efekte ovog jedinjenja na pacijente sa rakom i kako poboljšava njihovo raspoloženje, snagu i opšti kvalitet života.

Ispovest Tijane Krec: Zahvaljujući AHCC moj otac je lakše podneso hemioterapije

Tijana Krec je želela da podeli svoje iskustvo sa čitaocima. “Mom ocu je pre 6 godina dijagnostikovan kancer, te mu je prepisana hemoterapija. Slučajno smo u novinama pročitali za AHCC kapsule na biljnoj bazi  te smo u konsultaciji sa doktorima odlučili da ih poručimo. Zahvaljujući ovim kapsulama moj otac je sa lakoćom podneo posledice hemoterapije”, ističe naša sagovornica.

Ispovest Tijane Krec: Zahvaljujući AHCC moj otac je lakše podneso hemioterapije

Ispovest Tijane Krec: Zahvaljujući AHCC moj otac je lakše podneso hemioterapije

“Hvala Bogu, bolest je iza svih nas, otac je pobedio kancer i i dalje koristi kapsule – već punih 6 godina koje odlično utiču na njegov organizam, raspoloženje i snagu, kao i na sam imunitet. Takođe, toplo preporučujemo AHCC svim prijateljima i poznanicima koji imaju nažalost sličan problem i uz kapsule mnogo lakše prolaze kroz taj težak period”, kaže Tijana i dodaje da njen otac, otkako koristi ovaj preparat nije dobio čak ni grip ili prehladu.

“Tata koji je profesionalan vozač i njegov posao zahteva dosta napora i mnogo vremena na putu, gde ishrana nije najsjajnija, zahvaljujuci kapsulama on je i dalje pun snage, elana i energije, a sve zasluge detinitivno preuzimaju AHCC kapsule”, kaže na kraju  Tijana Krec.

 

21.1-AHCC-tvrde-kapsule

AHCC BILJNA KAPSULA

AHCC Ublažava nusefekte hemoterapije uključujući vrtoglavicu, gubitak kose i apetita, hroničan umor, promene vrednosti u krvi, potiskivanje koštane srži. Pomaže u smanjenju rasta malignih tumora. Pomoć kod učestalih bakterijskih i virusnih infekcija. AHCC takođe jača imunitet.

manassanant pamai / gettyimages.com