AHCC JE KAO KEROZIN KOJI TI DAJE ZAMAH KRILA

by | 08.08.2022

 Sanja Nikolić iz Beograda, posle preležanog težeg oblika kovida, potpuno se vratila u formu

Porodica Nikolić već godinama neguje ho­listički pristup u le­če­nju. Veliki su poz­na­vaoci suplementacije i prih­vataju sveobuhvatan pristup tret­manu bolesti. Zato nije iz­nenađenje da je majka Sa­nje Nikolić, posle ope­ra­cije karcinoma dojke 2015. potražila po­moć i u do­da­cima ishrani. Tako je pre dve godine počela da ko­risti japanski preparat AHCC koji joj je veoma prijao.

– Suprug i ja smo se u februaru ove godine zara­zili kovidom i stanje nam je bilo veoma ozbiljno. Ja sam izgubila snagu, nisam mogla da hodam, ni da dig­nem glavu. Šest dana sam bila u bolnici, a sup­rug či­ta­vih mesec i po. Kada sam pomislila da će opo­ra­vak bi­ti mnogo teži nego što sam mislila, ma­ma mi je poslala AHCC. Posle samo tri, četiri dana osetila sam drastičnu raz­liku. Bila sam kao no­va. Povratio mi se dah, vital­nost i snaga. Kr­vna slika mi je bila mnog bolja, svi parametri su uka­zivali na potpun oporavak. AHCC je kao kerozin koji ti daje zamah krila – priča naša sagovornica.

Sanja je, kako kaže, tri meseca pila tri puta po jed­nu kapsulu dnevno, dok je njen suprug pio tri puta po dve.

– Pošto imam veliko iskustvo u korišćenju sup­lemenata, moram da ista­k­nem da se razlika između AHCC-a i ostalih dodataka ishrani itekako oseća. Ni­kada ranije, dok nisam počela da koristim ovaj sjajan japanski pre­parat, nisam osetila takav nalet energije, ništa me ta­ko brzo i efikasno nije diglo. Svi u porodici smo prezadovoljni – i moja ćer­ka i moj suprug i moja mama, i svima ga preporučujemo.

 

Tagovi: