Zahvaljujući ruskom Endonorm preparatu pobedila Hašimoto

by | 14.09.2023
Promo endonorm

Ispovest Suzane Pantić kojoj je ovaj preparat pomogo da reši problem

endonorm korisnica

Pre tri godine život Suzane Panić iz Beograda promenio se iz korena. Koristila je preparat Endonorm i pobedila hašimoto.

Prirodom u borbi protiv Hašimoto sidroma

Suzani su, kako priča, nelagodnost u vratnoj regiji, poteškoće sa gutanjem i osećaj gušenja i davljenja bili su svakodnevni pratioci.

“Do tada nikada nisam bila bolesna, ali sam bila svesna da ulazim u klimaks i da su određene tegobe neminovne. Međutim, kada su neprijatni simptomi postali nesnosni morala sam da odem kod lekara. Prve analize nisu ukazivale na alarmantno stanje tiroide, više je to bio hormonski disbalans. Počela da patim i od anemije, a primetan je bio i nedostatak vitamina D3 i kalcijuma. Neposredno posle prvih analiza štitna žlezda je “podivljala”. Poslali su me kod endokrinologa koji mi je odmah dao terapiju. Uspela sam da popijem samo jednu tabletu jer sam se osećala veoma loše i praktično odmah prestala da ih pijem”, otkriva naša sagovornica.

Tada je Suzana, kako kaže krenula u istraživanje alternativnih mogućnosti za rešavanje svog problema. Prvo je korigovala ishranu.
“Izbegavala sam pšenično brašno, obroci su mi se uglavnom bazirali na voću i povrću. Cedila sam sokove, jela salate i semenke. U ishranu sam ubacila konopljin protein i organski kakao, pravila sam mleko od semenki suncokreta i ječma. Slušala sam svoj organizam. Ipak, u kontrolnim analizama nije došlo do bitne promene rezultata. Bili su mi ugroženi i srce, bubrezi…”

Međutim, Suzana nije odustala od svoje potrag. Tako je otrkola Endonorm, ruski nehormonski preparat.
“Već nakon jedne bočice Endonorma osećala sam se fantastično, neuporedivo bolje. Uvek sam verovala u ruske preparate jer sam još kao tinejdžerka koristila ruski prirodni preparatprotiv ešerihije koli. Otkad sam popila Endonorm, više nemam problema. To su potvrdile i analize – svi rezultati su u redu. Čak su nestali i čvorići koji su otkriveni na prvom ultrazvuku.”

15.1 Endodorm

Hašimoto sindrom: Blagotvorno dejstvo preparat Endonorm

Preparat ENDONORM® je mešavina suvih biljnih ekstrakata (bele steže-petoprsnice, dvozuba i sladića) i praška od alge Laminarije. Glavna aktivna komponenta preparata je supstanca Albinin® od ekstrakta bele steže, a druge komponente pojačavaju i moduliruju dejstvo prvog.

Osnovna komponenta preparata ENDONORM® , biljka petoprsnica (Potentilla alba L.), koja je već mnogo vekova dobro poznata u narodnoj medicini Rusije i evropskih zemalja. Lekoviti oblici ove biljke koriste se kao visoko efikasna sredstva za terapiju poremećaja štitne žlezde , kao što su:

  1. Hipotireoza (hipofunkcija štitne žlezde)
  2. Hašimoto sindrom
  3. Eutireoidna struma (difuzna/nodularna struma, multinodularna struma)
  4. Hiperplazija štitne žlezde

Preparat ENDONORM® možete nabaviti u biljnim centrima Magično bilje

Beograd: Maksima Gorkog 25 i Brankova 16

Naručiti telefonom:

011/2420-955, 011/3283-507 i 011/2450782

ILI PUTEM ONLINE SHOP-a na sajtu: magicnobiljeshop.com

Odricanje od odgovornosti: Sadržaj pružen na www.magicnobilje.com na temu koje se tiču zdravlja i ishrane ne sme se smatrati zamenom za profesionalni savet, dijagnozu ili tretman. Uvek se obratite kvalifikovanim stručnjacima za bilo kakve nedoumice koje imate u vezi sa zdravljem i medicinskim stanjima.

ENDONORM, 90 kapsula

Dijana Škorić

Privatna arhiva