Kanadski preparat Zen + pobeđuje stres i anksioznost

by | 19.10.2023
Kanadski preparat Zen+

Kanadski preparat Zen + je moćna formula koja ublažava stres i anksioznost, a pritom  ne izaziva pospanost.

Ljudski mozak i nervni sistem nisu dizajnirani da se nose sa ludim zahtevima modernog društva. Uznemireni smo, previše brinemo i ne možemo pravilno da se koncentrišemo ili fokusiramo. Ovo uništava naš rad, naše odnose, naše zdravlje, naše samopouzdanje i našu ukupnu sreću. Što je dosta – dosta je.

Kanadski preparat Zen + za srećniji život

Ova formulacija Zen + protiv anksioznosti iz 88Herbs kombinuje čisto bilje s nekim dodatnim prirodnim sastojcima u savršenom omeru dizajniranom da pruži smirenost i fokusiranost bez izazivanja previše pospanosti.

Zen+ je jedinstvena i sinergijska mešavina najmoćnijih standardizovanih biljnih ekstrakata. Deluje kao anksiolitik (podstiče opuštanje) sa sedativnim i antidepresivnim svojstvima. Osim toga, ne izaziva postpanost tako da ljudi mogu da uživaju u blagodatima smirenja i poboljšanja raspoloženja tokom dana, za razliku od velike većine drugih dodataka ishrani namenjeni  za opuštanje koji se nalaze na tržištu.

Kako deluje Zen +

Zen+ je naučno odabrana i moćna mešavina prirodnih biljaka koje rade sinergistički na povećanju prirodne proizvodnje GABA, seratonina i dopamina u telu.  Ovo pomaže da se eliminiše stres i anksioznost. Neke od biljaka u ovom preparatu podižu raspoloženje i  jačaju samopouzdanje povećanjem nivoa neurotransmitera GABA, seratonina i dopamina u mozgu.

Neke od biljaka direktno povećavaju fokus i koncentraciju. Krajnji rezultat je neverovatan. Jednostavno smanjenje nivoa stresa i smanjenje nepotrebne brige pomoći će nam da poboljšamo fokus i koncentraciju tako što ćemo umiriti um i osloboditi ga da razmišlja o onome što je važno.

Kanadski preparat Zen +

Kanadski preparat Zen + – klinkine na sliku za više informacija

Bilje koje ulazi u sastav preparata

U sastavu ovog kanadskog preparata Zen + nalazi se posebno odabrano bilje.

Ašvaganda je adaptogen koja pomaže telu da povrati harmoniju. Ova formulacija koristi tip Ashvagandha KSM-66, moćnu ekstrakciju punog spektra na bazi vode iz samo korena biljke, za koju se pokazalo da je efikasna u lečenju anksioznosti, depresije i seksualnog funkcionisanja kod ljudi. studijama.

L-teanin je aminokiselina dobijena iz zelenog čaja koja deluje umirujuće i počinje da deluje skoro odmah nakon konzumiranja jer lako prelazi krvno-moždanu barijeru. L-teanin funkcioniše povećanjem efikasnosti glavnog inhibitornog neurotransmitera mozga, GABA.

5-HTP  je prirodni ekstrakt iz semena biljke Griffonia simplicifolia. Može da ima  antidepresivni efekat tako što podiže nivoe neurotransmitera serotonina. Takođe podiže raspoloženje i donosi osećaj optimizma.

L-triptofan je aminokiselina koja koja donosi osećaj lepog raspoloženja.

Organska rodiola poreklom iz Tibeta ima veoma moćan sadržaj od 3,5% rosavina i 2,5% salidrozida i može pomoći u pamćenju, fokusu i energiji.

Pasiflora je prirodni relaksant mišića, olakšava spavanje i odlična je u borbi protiv anksioznosti. Takođe povećava efikasnost GABA-e, kao što to čini L-teanin, ali na malo drugačiji i komplementaran način, tako da dobro rade zajedno sinergijski kako bi vam pomogli da postignete prijatna stanja uma.

Vitamini i minerali

Preparat takođe sadrži o određene viatmine i minerale:

Vitamin B3 vam može pomoći da se opustite. Vitamin B12 je potreban za pravilno funkcionisanje mozga; koristi se za podizanje raspoloženja, energije i koncentracije i za borbu protiv gubitka pamćenja. Magnezijum takođe ima umirujuće, antistresno dejstvo i nalazi se u brojnim proizvodima posebno za tu svrhu. Opušta mišiće, a takođe pomaže GABA sistemu. Ova formulacija koristi oblik koji se najviše apsorbuje: magnezijum bisglicinat koji nije puferovan.

 

Kanadski preparat Zen +

Kanadski preparat Zen + vraća osmeh na lice

Zen+ je naučno odabrana i moćna mešavina prirodnih biljaka koje rade sinergistički na povećanju prirodne proizvodnje GABA (neurotransmiter koji blokira impulse između nervnih ćelija u mozgu),  serotonina i dopamina u telu. Ovo pomaže da se eliminiše stres i nepotrebna briga. da se popravi raspoloženje. I ne samo to nego i da se ojača samopouzdanje povećanjem nivoa GABA neurotransmitera. Inače, nizak nivo ovog neurotransmitera donosi anksioznost, kao i bolove u telu.