UPRKOS KANCERU, UZ AHCC POKRETNIJA SAM I IMAM VIŠE SNAGE

by | 09.03.2020

Ananda Stefanovski iz Beograda nije klasičan pacijent – optimistična je, aktivna i ne dozvoljava sebi nijedan dan da psihički „padne“. Pravi je primer i mnogim zdravim ljudima koji od nje uče kako da se suočavaju sa problemima

 

Kad biste na ulici sreli Anandu Stefanovski, ili kada biste sa njom popričali i popili kafu, nikada ne biste ni pomislili da se ona trenutno bori sa opakom bolešću. Zrači neobičnim optimizmom i ne skida osmeh sa lica.
– I lekari i ljudi koji me poznaju gledaju me čudno jer svaki dan pešačim pet kilometara, radim jogu i to svih dvanaest asana i, kako oni kažu, skakućem okolo. Po svima njima i dijagnozi koju imam, već ne bi trebalo da hodam. Mislim da mi AHCC mnogo pomaže da se ovako dobro osećam i da je dobitna kombinacija za imunitet – priča Ananda.
Hrabra gospođa Stefanovski je pre tri godine, kako kaže, sama predosetila da ima rak dojke.
– Napipala sam kvržicu iako je bila mala, toliko mala da sam doktoru morala da pokažem gde se nalazi. Nisam imala nikakve simptome. Dozvolila sam sebi jedan dan očaja i onda sam krenula da tražim nekoga s kim ću da radim na tome.

Priču Anande Stefanovski pročitajte u 176. broju Magičnog bilja