TRAVE SRBIJE MOĆNE KAO I SIBIRSKE

by | 10.09.2020

Bulat Šagžin, programer i fitoterapeut iz Belog Blata kod Zrenjanina, otkriva zašto je kovid 19 opasna bolest, kako da zacelite psorijazu i kada bilje može da šteti

Šaman i iscelitelj, koga po dobrom poznaju meštani Belog Blata, ali i gotovo svih gradova i sela širom Vojvodine, Bulat Šagžin, sredinom prošle godine sa porodicom, suprugom i dve kćerkice, došao je iz Rusije i nastanio se u malom selu kod Zrenjanina. Skrenuo je pažnju na sebe isceliteljskim moćima i željom da pomogne ljudima koji imaju psorijazu, suvu kožu, akne, artritis, varikozne vene.
– Odrastao sam na obali Bajkalskog jezera, u zemlji punoj legendi i bogate tradicije, a netaknuta priroda Sibira, drevno bilje, jedinstvene životinje, moje su nadahnuće da na najlepši način predstavim sibirsku tradicionalnu medicinu – kaže Bulat, uz napomenu da su njegovi preci bili šamani, iscelitelji i doktori.
Ozbiljan u nameri da nije nikakav šarlatan i samoreklamer, Bulat Šagžin naglašava da mu je majka počasni doktor u Rusiji, da su njegova baka, stric i otac takođe lekari, a deda je, kao i majka, imao titulu počasnog doktora Sovjetskog Saveza.

Protičajte više u 182. broju Magičnog bilja