LEČILI SU ME NAJPOZNATIJI AMERIČKI ENDOKRINOLOZI, A OD INSULINA ME SPASAO SIRUP OD 40 BILJAKA

by | 09.04.2019

Dr Mišo Vučković, neurolog, uspeo da spusti nivo šećera u krvi kada se najmanje nadao

Dr Mišo Vučković svoj radni vek proveo je u Sjedinjenim Američkim Državama i kao neurolog napravio je izuzetnu karijeru. Godinama je bio  direktor jedne od najpoznatijih američkih bolnica, bolnice u Šarlotu, u Severnoj Karolini.
– Možete zamisliti kakve sam samo veze imao svuda u svetu, kada je medicina u pitanju. Poznajem jednog od najpoznatijih endokrinologa u SAD, čak je i on govorio da neću moći da izbegnem insulin. Koliko sam samo prestižnih klinika obišao, kome god da sam pričao, vidim, svi me gledaju s nepoverenjem. Ali, bio sam i ja nekada neverni Toma – kaže dr Vučković.
Njegovi zdravstveni problemi počeli su pre šesnaest godina. Na redovnom sistematskom pregledu otrkiven mu je izuzetno povišen šećer.
–    Rezultati su bili katastrofalni. Vrednosti su bile oko 17 jedinica. U početku sam pokušavao da regulišem standardnim lekovima, ali rezulati su uvek bili isti. Kako nisam želeo da počnem da koristim insulin, lečio sam sa raznim lekovima. Tako sam počeo da koristim i viktozu. Reč je o leku, koji prema tvrdnjama lekara, uspešno menja insulin – kaže naš sagovornik.

Pročitajte više u 165. broju Magičnog bilja