CVEKLA: SMANJITE PRITISAK, SPREČITE DEMENCIJU

by | 10.11.2019

Sok od cvekle poslednjih godina postao je omiljen prirodan lek za imunitet širom sveta

Sok od cvekle poslednjih godina postao je omiljen prirodan lek za imunitet širom sveta. Nedavno je udruženja kardiologa u Americi objavilo opsežnu studiju o pozitivnim efektima cvekle na kardiovaskularni sistem i na zdravlje čitavog organizma. Činjenica da je ova korenasta biljka izuzetno zdrava i veoma bogata kalcijumom, gvožđem i vitaminom A, čine cveklu najboljim prirodnim sredstvom za zdravlje.
Čaša soka od cvekle zadovoljava dnevni unos svih vitamina i minerala koji su neophodni za bolje funkcionisanje imunološkog sistema. Pored toga, koristi se za detoksikaciju organizma, poboljšava krvnu sliku, otklanja umor i stres, a nedavna istraživanja pokazala su da je ova biljka odlična u prevenciji razvoja kancerogenih ćelija u organizmu. U vreme sezonskog virusa najbolji način da ojačate iscrpljen organizam jeste da svakodnevno konzumirate sok od cvekle za imunitet.
Za samo nekoliko dana konzumiranja ovog čudotvoronog napitka, osetićete se mnogo jače, spavaćete bolje i bićete potpuno zaštićeni od virusa i bakterija.

Pročitajte više u 172. broju časopisa Magično bilje