BILA SAM NEPOKRETNA. DANAS SAM SREĆNA I UŽIVAM SA SVOJOM DECOM

by | 10.03.2021

Nastasji Nedimović iz Novog Bečeja, pred porođaj lekari su otkrili opaku bolest. Uspela je da pobedi i već tri godine je u remisiji

 

Nije sramota imati rak – voli da naglasi Nastasja Nedimović iz Bečeja. Zato je svoju prvu fotografiju na Instagramu objavila onaj dan kada je ostala bez kose.
– Uslikala sam se da bih poslala sliku svojoj porodici. Dok sam gledala fotografiju, shvatila sam da sam to i dalje ja. Nisam nestala, postala sam jača. Tog trenutka odlučila sam da objavim svoju sliku bez kose i šminke. U želji da pokažem da sam i dalje tu, da nije sramota biti bolestan, da je u redu da ostaneš bez kose i sive boje kože, fotografiju sam objavila uz mnogo podrške porodice, prijatelja i poznanika – priča Nastasja.
Pre nego što se razbolela, srčanost, talenat i neustrašivost donele su ovoj mladoj, hrabroj ženi čast da pored klupskih boja obuče i dres vaterpolo reprezentacije, sa kojom je učestvovala na šest evropskih prvenstava, univerzijadi, mnogo međunarodnih turnira, a vaterpolo ju je odveo čak i do Portorika, nakon čega je odlučila da se povuče i postane sudija. Profesionalno je trenirala vaterpolo deset godina, završila menadžment za sport i turizam, nakon toga položila za vaterpolo sudiju i stigla do I B muške lige.
– Udala sam se za moju najveću podršku, supruga Nemanju, i ubrzo, 2015, rodila sam kćerku Niu. Nedugo zatim ponovo sam zatrudnela. A onda su krenuli simptomi, negde oko četvrtog meseca. Blaga anemija koja je brzo napredovala, išijas u obe noge, spazmi širom celih leđa – priča naša hrabra sagovornica.

Pročitajte više u 188. broju časopisa Magino bilje