WORMWOOD EXTRACT JAČA JETRU I UBRZAVA VARENJE

by | 28.04.2023

Ovaj preparat sprečava probavne tegobe, poboljšava varenje i pomaže jetri da valjano obavlja svoj posao

 

Ekstrakt pelina popularan je biljni dodatak koji se dobija od listova i cvetova biljke pelin (Artemisia absinthium). Često se koristi za poboljšanje varenja i kao pomoćno sredstvo u lečenju različitih digestivnih poremećaja, uključujući loše varenje, nadimanje i zatvor. Osim toga, veruje se da ekstrakt pelina ima i niz drugih zdravstvenih prednosti, uključujući podržavanje funkcije jetre, smanjenje upale i promovisanje zdrave kože.

Kako deluje Wormwood extract 

Wormwood extract Haya Labs je visokokvalitetni dodatak koji je dizajniran da korisnicima pruži snažnu dozu aktivnih jedinjenja koja se nalaze u pelinu. Ekstrakt je napravljen korišćenjem zaštićenog procesa ekstrakcije koji obezbeđuje maksimalnu moć i čistoću, i ne sadrži aditive i konzervanse.

Veruje se da su aktivna jedinjenja koja se nalaze u ekstraktu pelina odgovorna za mnoge zdravstvene prednosti. Ova jedinjenja uključuju artemisinin, tujon i absintin, koji su svi poznati po svojim moćnim antioksidativnim i antiinflamatornim svojstvima. Osim toga, veruje se da ekstrakt pelina ima pozitivan efekat na probavni sistem, pomaže u promovisanju zdravog varenja i smanjuje simptome digestivnih poremećaja.

Jedna od ključnih prednosti ekstrakta pelina Haya Labs je njegova sposobnost da podrži funkciju jetre. Jetra igra važnu ulogu u detoksikaciji organizma i uklanjanju štetnih materija iz krvotoka. Promovišući zdravu funkciju jetre, ekstrakt pelina može pomoći u održavanju opšteg zdravlja i blagostanja.

Wormwood extract smanjuje upale

Još jedna prednost Wormwood extract Haya Labs je njegova sposobnost da smanji upalu. Upala je prirodan odgovor na povredu ili infekciju, ali hronična upala može dovesti do brojnih zdravstvenih problema, uključujući bolesti srca, dijabetes i rak. Anti-inflamatorna svojstva ekstrakta pelina mogu pomoći u smanjenju upale i zaštiti od ovih bolesti. Konačno, veruje se i da ekstrakt pelina pozitivno utiče na zdravlje kože.

Antioksidansi koji se nalaze u ekstraktu mogu pomoći u zaštiti kože od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima, dok antiinflamatorna svojstva mogu pomoći u smanjenju upale i crvenila. Ovo čini ekstrakt pelina popularnim dodatkom za one koji žele da poboljšaju zdravlje i izgled svoje kože.

Sve u svemu, Wormwood extract Haya Labs je visokokvalitetni dodatak koji je dizajniran da korisnicima pruži niz zdravstvenih prednosti. Bez obzira na to da li želite da poboljšavate probavu, unapredite funkciju jetre, smanjite upalu ili prolepšate kožu, ekstrakt pelina može biti odličan izbor za vas. 

 

https://www.magicnobilje.com/proizvodi/imunitet-i-detoksikacija/16801/wormwood-extract-slatki-pelin