TRIBULUS ALPHA POBOLJŠAVA SEKSUALNI ŽIVOT

by | 12.07.2023

Dodatak ishrani na bazi vodenog ekstrakta biljke babinog zuba, pomaže u slučaju erektivne disfukcije i jača libido

TRIBULUS ALPHA POBOLJŠAVA SEKSUALNI ŽIVOT

Tribulus Alpha je prirodni napitak koji pospešuje cirkulaciju i mikrocirkulaciju i snižava niso holesterola u krvi. Osim toga, pomaže u lečenju muškog i ženskog striliteta, te poboljšava seksualni život.

Tribulus Alpha jača libido

Tribulus terrestris, biljka koja je u narodu poznata kao babin zubm još su drevni Grci koristili kao lek i afrodizijak. Ova biljka poboljšava cirkulaciju i mikrocirkulaciju, što je, između ostalog čini prirodnim afrodizijakom. Ova tinktura se uzima svakodnevno i već za nekoliko dana mogu se očekivati pozitivni rezultati.

Naučna istraživanja su otkrili da se kod muškaraca s niskim libidom nakon dvomesečnog perioda konzumiranja ekstrakta bilje babin zub ovećala seksualna želja za 79%. Pored toga, naučnici su dokazali da ova biljka može da pomogne u slučaju erektilne disfunkcije.

Kod žena sa veoma niskim libidom, naučnici su dokazali sa je došlo do povećanja seksualne želje za 67% nakon 90 dana konzumiranja ekstrakta ove biljke. Druge studije su dokazale da i suplementi koji sadrže biljku babin zub povećavaju seksualnu želju kod žena s niskim libidom.

Poboljašva plodnost

Dokazano je da ova biljka poboljšava plodnost, kako kod muškaraca tako i kod žena. To je dobro za parove koji se leče od steriliteta i žele potomstvo. Kod žena ova biljka harmonizuje hormone što omogućuje redovan menstrualni ciklus, a pored toga podstiče ovulaciju. Zato se koristi kao pomoć u lečenju žena od neplodnosti. Kada je o muškoj plodnosti reč, babin zub povećava broj spermatozoida i omogućuje im bolju pokretljivosti.

Tribulus Alpha daje snagu i izdržljivost

Tribulus Alpha povećava nivo testosterona na prirodan nacin – bez štetnih posledica i rizika od zavisnosti. Pored toga omogućuje brzu apsorpciju i bolju iskorišćenost dragocenih sastojaka iz biljke. Budući da podstiče muške polne hormone, a oni sintezu proteina i nakupljanja azota u misicima.

To omogućava razvoj mišićne mase, donosi snagu i energiju, a takođe ubrzava oporavak nakon intezivnih treninga. Sve ovo je čini prirodnom alternativom veštačkim steroidnim medikamentima koji mogu biti štetni po organizam i izazvati zavisnost.

 

Tribulus Alpha možete nabaviti u biljnim centrima Magično bilje

Beograd: Maksima Gorkog 25 i Brankova 16

Naručiti telefonom:

011/2420-955, 011/3283-507 i 011/2450782

ILI PUTEM ONLINE SHOP-a na sajtu: magicnobilje.cubes.rs